Hellsing !Предлог за некое интересно аниме, што нема многу епизоди?
Досега гледани ми се ремек делото Death Note, Full Metal Panic, Full Metal Alchemist, School Rumble, Sailor moon, малце One Piece...
Да исто така начекав коментари демек крајот бил глуп,не ме спојлерисувај доутре ке ја завршам..badass animirano klanje samo krajot ne mu cini oti sekako deka krajnata epizoda ne e ustavri zavrsetok na serijalot![]()
Кога ќе го гледаш Berserk?Any comment?![]()
Да завршам со овие 2(3 со се Клејмор).. и ќе почнам i swear!Кога ќе го гледаш Berserk?
Што збориш големо аниме, серијата е стандард сезона од 25 епизоди, а филмвите се едниот саат другиот саат ипол.Да завршам со овие 2(3 со се Клејмор).. и ќе почнам i swear!
Многу пати си ми ја предложил,јас изгледај 1-2 епизоди и ме демотивира што е ептен голема)) ама после One piece,Dragon ball и Naruto неам гледано големо аниме така да ова е следно..
Berserk ima 25 epki.Да завршам со овие 2(3 со се Клејмор).. и ќе почнам i swear!
Многу пати си ми ја предложил,јас изгледај 1-2 епизоди и ме демотивира што е ептен голема)) ама после One piece,Dragon ball и Naruto неам гледано големо аниме така да ова е следно..
Ги имаш на nyaa, а мислам дека ги има и на замунда.
Mене Берсерк не ми се допадна. Негде 7,8-ма епизода прекинав да го глеам. Дај препорачајте нешто крваво со самураи али не надприродно.Кога ќе го гледаш Berserk?