ANIME (Генерална дискусија)

AniMagus

ペルソナ
Член од
20 октомври 2012
Мислења
1.161
Поени од реакции
4.293
Предлог за некое интересно аниме, што нема многу епизоди? :)
Досега гледани ми се ремек делото Death Note, Full Metal Panic, Full Metal Alchemist, School Rumble, Sailor moon, малце One Piece...

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Предлог за некое интересно аниме, што нема многу епизоди? :)
Досега гледани ми се ремек делото Death Note, Full Metal Panic, Full Metal Alchemist, School Rumble, Sailor moon, малце One Piece...
Hellsing ! :)
Btw, da si go dogledas One Piece smesta :icon_mrgr:

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.871
Поени од реакции
7.107
badass animirano klanje samo krajot ne mu cini oti sekako deka krajnata epizoda ne e ustavri zavrsetok na serijalot :)

2

~2A

Гостин
badass animirano klanje samo krajot ne mu cini oti sekako deka krajnata epizoda ne e ustavri zavrsetok na serijalot :)
Да исто така начекав коментари демек крајот бил глуп,не ме спојлерисувај доутре ке ја завршам.. :P

Posle ke go gleam...
1)Deadman wonderland
2)Elfen lied

Any comment? :)

2

~2A

Гостин
Кога ќе го гледаш Berserk?
Да завршам со овие 2(3 со се Клејмор).. и ќе почнам i swear! :)
Многу пати си ми ја предложил,јас изгледај 1-2 епизоди и ме демотивира што е ептен голема :))) ама после One piece,Dragon ball и Naruto неам гледано големо аниме така да ова е следно..

ficdogg

221b
Член од
29 септември 2008
Мислења
1.105
Поени од реакции
699
Многу пати си ми ја предложил,јас изгледај 1-2 епизоди и ме демотивира што е ептен голема :))) ама после One piece,Dragon ball и Naruto неам гледано големо аниме така да ова е следно..
Што збориш големо аниме, серијата е стандард сезона од 25 епизоди, а филмвите се едниот саат другиот саат ипол.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Berserk ima 25 epki.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Ах Наруто, the Justin Bieber of the anime world.

Kajgana Shop

На врв Bottom