ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
Најубо така ке биди абе немој да ги глеаш дуббед ... глупо е ...глеј си оргиналот Јапонско аудио со англиски преводи .... Поз

Многу јасно.

Ако гледаш крвави-акцијашки, после Хелсинг најдобро е да се префрлиш на Berserk, анимето е од 1997 г. Кога ќе завршиш прејди на стрипот.

Ако гледаш крвави-акцијашки, после Хелсинг најдобро е да се префрлиш на Berserk, анимето е од 1997 г. Кога ќе завршиш прејди на стрипот.

Наредниов период ќе имам послободно време,штом ќе завршам со Хелсинг ќе го гледам тоа.
Блич не ме бендиса нешо најнај,но затоа Хелсинг ме заинтересира,а и за оваа Берсерк читам позитивни критики...

Наредниов период ќе имам послободно време,штом ќе завршам со Хелсинг ќе го гледам тоа.
Блич не ме бендиса нешо најнај,но затоа Хелсинг ме заинтересира,а и за оваа Берсерк читам позитивни критики...

Со Berserk нема промашување.

Не сум го глеал анимот слушам дека бил нула у споредба со мангата ? Инаку мангата ја имам читано до некаде ... и јас нез каде е тоа :icon_mrgr:
Секоја чест за серијалот дивјачки е до крај :)

Не сум го глеал анимот слушам дека бил нула у споредба со мангата ? Инаку мангата ја имам читано до некаде ... и јас нез каде е тоа :icon_mrgr:
Секоја чест за серијалот дивјачки е до крај :)

Аниме серијалот Berserk од 97ма е одличен, но е правен во време кога стрипот има само 13 книги. Аниме серијата е доследна на стрипот, минус 2 лика кои се изоставени од стрипот. Серијата завршува со клифхенгер. Затоа сега се прави нова серија која ќе биде во филмски формат. Досега излегоа 2 филма.

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
Знајте шо? :icon_mrgr:
На една хрватско,српска,босанска програма (врска немам каква е) ја даваат Death Note.... околу 8ма епизода е.
:vozbud:

ВО овие 6 минути ги имате сите важни работи... :cuc:

Освен жртвувањето на Зоро во дуелот со Кума..... тој да речам НАЈДОБРИОТ МОМЕНТ БЕШЕ ВО ЦЕЛИО СЕРИЈАЛ!

Cita nekoj Breaker bre ?
11.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom