- Член од
- 28 ноември 2009
- Мислења
- 4.871
- Поени од реакции
- 7.107
Да . После оваа гледај Hellsing Ultimate има 13 епизоди и многу е јака . ![Намигнување ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/wink.png)
![Намигнување ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/wink.png)
2 епизоди изглеав до сеа ме заинтересира!Да . После оваа гледај Hellsing Ultimate има 13 епизоди и многу е јака .![]()
Многу јасно.Најубо така ке биди абе немој да ги глеаш дуббед ... глупо е ...глеј си оргиналот Јапонско аудио со англиски преводи .... Поз
Ако гледаш крвави-акцијашки, после Хелсинг најдобро е да се префрлиш на Berserk, анимето е од 1997 г. Кога ќе завршиш прејди на стрипот.Многу јасно.
Наредниов период ќе имам послободно време,штом ќе завршам со Хелсинг ќе го гледам тоа.Ако гледаш крвави-акцијашки, после Хелсинг најдобро е да се префрлиш на Berserk, анимето е од 1997 г. Кога ќе завршиш прејди на стрипот.
Со Berserk нема промашување.Наредниов период ќе имам послободно време,штом ќе завршам со Хелсинг ќе го гледам тоа.
Блич не ме бендиса нешо најнај,но затоа Хелсинг ме заинтересира,а и за оваа Берсерк читам позитивни критики...
Аниме серијалот Berserk од 97ма е одличен, но е правен во време кога стрипот има само 13 книги. Аниме серијата е доследна на стрипот, минус 2 лика кои се изоставени од стрипот. Серијата завршува со клифхенгер. Затоа сега се прави нова серија која ќе биде во филмски формат. Досега излегоа 2 филма.Не сум го глеал анимот слушам дека бил нула у споредба со мангата ? Инаку мангата ја имам читано до некаде ... и јас нез каде е тоа
Секоја чест за серијалот дивјачки е до крај![]()
Е така, се опраи сеа.Bas zatoa se mislam dali ke prodolzi do kraj so perfekcija ili ?
Kolku e samo dobro znaci podobro od mnogu seriski filmovi so sum gi gledal