ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
Ја препорачувам Umineko no naku koro ni.Одлична серија.Има одлични елементи на мистерија,надприродно,убиства и што е најважно на сите anime серии
КРВ.и ТОА МНОГУ КРВ.
Овде Влегува и Elfen lied со 13 крвави епизоди.
Ги препорачувам.

Ја препорачувам Umineko no naku koro ni.Одлична серија.Има одлични елементи на мистерија,надприродно,убиства и што е најважно на сите anime серии
КРВ.и ТОА МНОГУ КРВ.
Овде Влегува и Elfen lied со 13 крвави епизоди.
Ги препорачувам.
Moram da go proveram :3

Купи си нови звучници, не е сменет, Rikiya Koyama е пак, иситиот seiyu е како и во претходните серии.
Некако поинаку ми делуваат гласовите на Такамура и Ипо незнам можеби затоа што ги гледав пред едно 2/3години ќе се навикнам претпоставувам .

Колку што видов од постерот и опенингот, најверојатно ќе завршат со Takamura vs Brian Eagle.

Прашав ова оти некако многу брзо започнаа прва епизода одма акција и право да ти кажам не се ни сеќавам до каде траеше претходната анимација на серијалот :свиркам:

Некако поинаку ми делуваат гласовите на Такамура и Ипо незнам можеби затоа што ги гледав пред едно 2/3години ќе се навикнам претпоставувам .

Прашав ова оти некако многу брзо започнаа прва епизода одма акција и право да ти кажам не се ни сеќавам до каде траеше претходната анимација на серијалот :свиркам:

Ти се чини само, јас ги гледам секоја година барем по еднаш ^ ^.
New Chalenger заврши со Takamura vs Brian Hawk. Очекувам дека оваа сезона да биде ептен полна со борби, ме изненадија колку брзо влегоа во рингот, во пола епизода го претставија Шимабукуро и одма во рингот. Во мангата доста долго ја спремаа борбата.

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
Шо серија е Hunter x Hunter, ја здогледав на една страница, високо рејтувана е..?

@J +

Ја почнав The Breaker, до 6ти чаптер сум. И интересна ми е, за чудо. :)
Од една страна многу ми е смешен наставников, а од друга страна па ептен се соживувам со детево, односно ми е многу жал што му прават вака. Имињава ми се тешки многу за запамтување упм, ама тоа е со тек на време се надевам ќе ги запамтам.

Како и да е благодарам, за тоа што неколку пати ми ја препорача! :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom