ficdogg
221b
Ippo утре има нова епизода. Гледај го Attack on Titan, добра е, за сега најдобра серија за 2013, барем додека не ја изгледам новата сезона на Ippo и Monogatari.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Max Legend може да ставиш линк од myanimelist на се што имаш изгледано до сега и исто така листа на се што имаш прочитано до сега.
Ја скроз прекинав со аниме овие 3/4 месеци лолз има нешто саглам за да му се вратам ?
После некое време некако се убедив да ја прочитам веќе еднаш мангата Shingeki no kyojin, за да не се пазам од спојлери, доволно бев спојлерисан.
Не знам што ме тераше, да го читам и чаптерот од последната епизода од анимето, но увидов дека некои сцени беа кратени во аниме епизодата, со кои што дополнително би се поставило прашање и зголемила тензијата, а со тоа истовремено мора да има втора сезона.
Јас мислам дека ова беше само промоција на мангата на некој начин и нема да има втора сезона, за жал. Дај боже да ме демантираат...
Збориш на памет малку. Секое аниме базирано на манга е направено специфично за да се зголеми бројот на продадени Volumes од мангата, и да се направи додатен профит плус.
Втора сезона ќе има за 3-5 години, кога ќе има доволно материјал од мангата за уште 25 епизоди, анимето сега ги покрива првите 9 volumes од мангата. Гледано како е monthly серија, не очекувам нова сезона пред 2017-2018.
Гласот на Такамура сменет
Инаку до кој дел планираат да тераат со анимација ?
Гласот на Такамура сменет
Инаку до кој дел планираат да тераат со анимација ?
Bastard дали го има читано некој? Анимето е 6 епизоди само ама ептен ми фати око