ANIME (Генерална дискусија)

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
animeready.com за online. Пиши на гугл за торенти ќе ти излезат милион. Најдобри торенти вадат на taka funsubs.
Брат, ова страницава шо ми ја кажа зборват на јапонски. Јас барам некоја страница каде шо зборват англиски....

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Брат, ова страницава шо ми ја кажа зборват на јапонски. Јас барам некоја страница каде шо зборват англиски....
Според википедија само пет-шест епизоди од Шипуден се испаднати со англиски dub. Ако сакаш да ги гледаш од англиското говорно подрачје ќе треба да почекаш три години додека ги стигнат јапонските.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Според википедија само пет-шест епизоди од Шипуден се испаднати со англиски dub. Ако сакаш да ги гледаш од англиското говорно подрачје ќе треба да почекаш три години додека ги стигнат јапонските.
Епа јбг, ќе гледам на јапански. :)

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.816
Поени од реакции
10.163
Искрено јас преферирам на јапонски. Незнам, на англиски ептен глупо ми звучи, се губи многу од чувството. Башка јапонскиот е доста интересен и интересно звучи :)

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
конечно ја догладав Death Note
супер во секоја смисла
само која интересна приказна ја имаше и какви заплети

ајде сега предлог за добро аниме
може да е кој било жарн само да е добро и да е кратко како Death Note за да го изгледам во побрз период

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
ОК, гледам дека Naruto Shipuuden не е завршен. Дали некој имат информација колку епизоди се во план да се прикажат?

П.С. До 60епизода сум. :)

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.816
Поени од реакции
10.163
ОК, гледам дека Naruto Shipuuden не е завршен. Дали некој имат информација колку епизоди се во план да се прикажат?

П.С. До 60епизода сум. :)
Сеуште ниту мангата не е завршена. Штотуку ги прочитав спојлерите за најновиот дел од мангата (467 мислам) и можам да ти речам дека приказнава ќе потрае уште време. Не сакам да давам спојлери од мангата но вистинското допрва следува. Сторијата станува се поинтересна :)

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Ах Наруто допрва мангата ќе се тера до кузнај кога,камоли цртанио.

Сеуште ниту мангата не е завршена. Штотуку ги прочитав спојлерите за најновиот дел од мангата (467 мислам) и можам да ти речам дека приказнава ќе потрае уште време. Не сакам да давам спојлери од мангата но вистинското допрва следува. Сторијата станува се поинтересна :)
Кој ден ја читаш мангата,чет или пет ?И да не знајш дали вистина ќе бидат следните изданија во боја :tv: ?

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.816
Поени од реакции
10.163
Ах Наруто допрва мангата ќе се тера до кузнај кога,камоли цртанио.

Кој ден ја читаш мангата,чет или пет ?И да не знајш дали вистина ќе бидат следните изданија во боја :tv: ?
Во петок најчесто ја има на One Manga, јас си ја симнувам со програмче на компјутер и ја читам. За боја првпат слушам, не знам да ти кажам. Искрено, мене би ми било глупо во боја да читам, бар на почеток додека не се навикнам. Сега новиот чаптер в петок што ќе излезе според споилерите би требало да е epic.

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Во петок најчесто ја има на One Manga, јас си ја симнувам со програмче на компјутер и ја читам. За боја првпат слушам, не знам да ти кажам. Искрено, мене би ми било глупо во боја да читам, бар на почеток додека не се навикнам. Сега новиот чаптер в петок што ќе излезе според споилерите би требало да е epic.

И јас таму ја читам само се чудам оти излегва во петок,а официјално е четврток мислам :toe:.
Инаку....дај спојлерите :D ќе ми биди втор пат негде да читам спојлери ама неможам да издржам :nesum:Добро и без спојлери се осеќа дека ќе биди епик,да видиме овај Мадара шо мисли да прај.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.816
Поени од реакции
10.163
И јас таму ја читам само се чудам оти излегва во петок,а официјално е четврток мислам :toe:.
Инаку....дај спојлерите :D ќе ми биди втор пат негде да читам спојлери ама неможам да издржам :nesum:Добро и без спојлери се осеќа дека ќе биди епик,да видиме овај Мадара шо мисли да прај.
Пратено по ПП, провери сандаче. На темава не сакам да пишувам спојлери, од мое лично искуство знам колку можат да расипат нешто.

Член од
6 мај 2008
Мислења
320
Поени од реакции
9
You lucky bastards! Секоја недела си имате чаптер и не ви се чека. Што да кажам јас што треба да чекам 1 месец за 1 чаптер од Claymore :(

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Бооо како мојш да читаш нешто шо го вадат еднаш месецо :(

ficdogg

221b
Член од