Мистичен
Човек
Се надевам дека ова го кажуваш во иронија и дека не си сериозен.Јас сум веќе сигорен дека оваа година победуваме на еворосонг. Затоа веќе немам дилема дека наредната година евросонг ќе се одржи во Македонија.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се надевам дека ова го кажуваш во иронија и дека не си сериозен.Јас сум веќе сигорен дека оваа година победуваме на еворосонг. Затоа веќе немам дилема дека наредната година евросонг ќе се одржи во Македонија.
Се надевам дека ова го кажуваш во иронија и дека не си сериозен.
Се надевам дека ова го кажуваш во иронија и дека не си сериозен.
брат а да провереше температура:pos2:Јас сум веќе сигорен дека оваа година победуваме на еворосонг. Песната е тин верзија на најголемите амерички хитови на бритни, еминем, и џастин и затоа знам дека на младите во европа ќе им се допадне и ќе гласаат за нејзе. Затоа веќе немам дилема дека наредната година евросонг ќе се одржи во Македонија.
Tи сеуште веруваш дека на Евровизија воопшто се гласа и дека гласовите не се испазарени по принцип "на ти - дај ми"?Ја изградивме ли салата? Да, тоа значи дека сега можеме комотно да победиме и наредната година на гости да ни дојде европа. Македонската музика е најдобра во свет само тоа не им е јасно на жителите на македонија и затоа не ја ценат. На евровизија гласа омладината, не гласа татко ми мајками и бабами, туку млади луѓе а нашата песна е токму во тинејџерски стил. Затоа победата е наша.
Тамара не е Фуртадо, Тамара е Пинк : )))
Ова е полошо од се што имам слушнато до сега!Полошо е од бугарската Мараја :pos2:
Да!но таа барем ме изнасмеа!а овие ни тоа не можатИзвини, ама неа и нема конкуренција :pos2::pos2: