Англиската верзија на "Во името на љубовта" - Македонскиот претставник за Евровизија

• Креатор на темата Креатор на темата Juvenile
  • Време на започнување Време на започнување
Песнава веќе има српска и албанска верзија и добро звучат, не можам да ги пастирам линковите тука затоа барајте ги на РадиоМК.
каде бе на радио мк... не најдов нишо...

Со оглед на тоа дека ни македонската верзија не ме импресионираше нешто посебно така ни оваа не е ништо посебно ама се трпи. Рефренот некако не го бива вака на англиски ама сепак по неколку слушања мислам дека и не е до толку лоша. Ќе видиме што ќе биде. BTW на која дата е финалето на Евровизија?

од 20ти до 24 мај во белград се одржуваТ

pesnava e :kesa:mislam...na makedonski e 100000000000% poubava taka pravat sekogas...glasame za pesna so eden tekst ni pravat sosema treta so sosem destti tekst zar ne ? sepak so sreka !:je:

Абе ако сакавме да сме понапред, требеше Боки да го пуштиме! Ама ете не знаеме што да одбереме, сами правиме да сме меѓу последните!! Во последно предност имаат оние кои се најоригинални, оние кои ќе направам екстра настап-како лорди, како лани верка....а не песната! Не е евровизија она што беше и било порано!
Иначе за песнава, не ми е ни на македонски ни на англиски нешто посебно! :toe:

Абе ако сакавме да сме понапред, требеше Боки да го пуштиме! Ама ете не знаеме што да одбереме, сами правиме да сме меѓу последните!! Во последно предност имаат оние кои се најоригинални, оние кои ќе направам екстра настап-како лорди, како лани верка....а не песната! Не е евровизија она што беше и било порано!
Иначе за песнава, не ми е ни на македонски ни на англиски нешто посебно! :toe:

не си правиме сами да сме меѓу последните туку одредена група на луѓе кои одлучуваат за народот.јебига никогаш не сме биле слушнати нема ни да бидиме.сами се избираат сами си гласаат,кој народ,:toe:

pesni4kata si e zakon kaj saka neka zboriva najdobraaaaaaaaaaaaaa eeeeeeee

Ќе испадне дека се повторувам ама - не треба да учествуваме на оваа Евровизија. Не за тоа каква е песната или било што - ама штом не можат да излезат да пејат а да пишува „Македонија“ наместо стандардното ФИРОМ - нема зошто да одат воопшто.
Чим можеше Манчевски да го повлече филмот - можат и овие

Ги преслушав преаробтките на другите јазици и наијнтересни ми се руската и турската верзија. А и спотот го гледав и можам д акажам дека е правен како за на МТВ-и. така да до сега се прават оекј уште само не знаеме каква кореографија смислиле за на сцена но нели тоа не се открива до денот на изведбата.

Мислам дека можеме во финале со песнава. Им држам среќа на Тамара, Врчак и Адријан!

Мислам дека можеме во финале со песнава. Им држам среќа на Тамара, Врчак и Адријан!

Хаха:pos2: на што си? :vozbud: хаха ме насмеа имаш зеленко :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom