Во колку саат се прикажува во Рамстор??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Поголемо разочарување од филм не сум имала.
Ја имам прочитано книгата неколку пати(зашо стварно многу ми се свиѓаше), и очекував филмот да биде ремек дело.
Но многу од ликовите што се во книгата и многу од настаните ги нема во филмот, прикажани се само главните работи. Во скратена верзија.
Лошо направен филм на толку преубава книга..Не се прикажува зашто свештеникот го прави сето тоа, ја нема љубовната приказна, го нема директорот на ЦЕРН, воопшто не покажуваат дека Ленгтон оди во ЦЕРН туку ја скратиле верзијата..
Не покажуваат дека антиматеријата е тајно направена, туку сите научници знаеа..
Ги нема новинарите да снимаат насекаде..
Навистина можеле повеќе.
И не верувам дека илуминатите постојат сега, барем не онака како што постоеле во времето на Галилео Галилеј.
Толку го чекав филмов, ама ништо..
Поголемо разочарување од филм не сум имала.
Ја имам прочитано книгата неколку пати(зашо стварно многу ми се свиѓаше), и очекував филмот да биде ремек дело.
Но многу од ликовите што се во книгата и многу од настаните ги нема во филмот, прикажани се само главните работи. Во скратена верзија.
Лошо направен филм на толку преубава книга..Не се прикажува зашто свештеникот го прави сето тоа, ја нема љубовната приказна, го нема директорот на ЦЕРН, воопшто не покажуваат дека Ленгтон оди во ЦЕРН туку ја скратиле верзијата..
Не покажуваат дека антиматеријата е тајно направена, туку сите научници знаеа..
Ги нема новинарите да снимаат насекаде..
Навистина можеле повеќе.
И не верувам дека илуминатите постојат сега, барем не онака како што постоеле во времето на Галилео Галилеј.
Толку го чекав филмов, ама ништо..