Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гаси wifi додека се полни. Исчисти апликации од позадина. Со негов полнач е бавно? Пробај со друг, од друг телефон.Samsung Galaxy S4 многу бавно се полни за 1 час околу 15%
Што може да биде проблем, батерија? конектор? полнач?
Гаси wifi додека се полни. Исчисти апликации од позадина. Со негов полнач е бавно? Пробај со друг, од друг телефон.
Колку е моќен на S4? На мојот S3 е 1А и полни брзо, а телефони со 0.85А ги полни уште побрзо.Изгасено, исчистено е се.
Не е со негов, со полнач од ЛГ 0,85А, пробав и со уште 2-3 други исто бавно полни.
Контактирај го maker од forum.gsm.mkДали има некоја мобилара во Скопје што продава OnePlus телефони ?
На официјална пишува дека има мн fake апликации со исто име. Симни од нив http://tubemate.net/Tubemate kaj mene ne funkcionira klikam download i ne mi dava da odberam da odberam vo sto saka da se simne pesnata dal mp3 ili video...alternativna za download od youtube ima li neshto?
На официјална пишува дека има мн fake апликации со исто име. Симни од нив http://tubemate.net/
Не знам што се замарате со апликации, јас го користам сајтот Convert2mp3 и од таму даунлодирам, воглавно mp3-ки, a може и видеа. Многу е едноставно и од мобилен и од PC.Tubemate kaj mene ne funkcionira klikam download i ne mi dava da odberam da odberam vo sto saka da se simne pesnata dal mp3 ili video...alternativna za download od youtube ima li neshto?
Симни си јa aпликaцијaтa AppMgr |||.Имам Самсунг гранд прајм,има ли чаре за префрлање апликации на сд карта или мора рут да се направи?Ако треба рут дајте некој линк со поубави упатства и некое проверено програмче
Треба ли рут и која е форава пред да легнам го пунам 100% и го вадам од полнач пред да заспијам ви-фи 3г све изгасено апликации брајтнес на 0 и се палам сабајлето 88% ? Ваков проблем имаат сите или нешто е до мојата батерија?Симни си јa aпликaцијaтa AppMgr |||.
Не требa никaкoв рут. Ти се oштетиле некoи ќелии вo бaтеријaтa, зaтoa не е препoрaчливo дa се oстaвa нa пoлнaч oд кoгa бaтеријaтa ќе се нaпoлни 100%.Треба ли рут и која е форава пред да легнам го пунам 100% и го вадам од полнач пред да заспијам ви-фи 3г све изгасено апликации брајтнес на 0 и се палам сабајлето 88% ? Ваков проблем имаат сите или нешто е до мојата батерија?
88% е многу за празнење преку ноќ. Сигурно имаш некоја апликација што работи во позадина. Иако мислиш дека сите се исклучени, не е баш така. А може и батеријата да ослабнала. Ништо страшно, уживај.Треба ли рут и која е форава пред да легнам го пунам 100% и го вадам од полнач пред да заспијам ви-фи 3г све изгасено апликации брајтнес на 0 и се палам сабајлето 88% ? Ваков проблем имаат сите или нешто е до мојата батерија?
Сак м да кажам дека 88% ми е од сабајле батеријата,него 12% вечерта ми потрошила сама батеријата88% е многу за празнење преку ноќ. Сигурно имаш некоја апликација што работи во позадина. Иако мислиш дека сите се исклучени, не е баш така. А може и батеријата да ослабнала. Ништо страшно, уживај.
Па и јас истото го рековСак м да кажам дека 88% ми е од сабајле батеријата,него 12% вечерта ми потрошила сама батеријата![]()