Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Немам научено јас ништо, Гугл се знае, јас само знам да го прашамWoow, шо сме учени. Е извини друже, ама неможи сите да бидат учени ко тебе. Ретко има такви. Ти изгледа учен си роден. :/

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немам научено јас ништо, Гугл се знае, јас само знам да го прашамWoow, шо сме учени. Е извини друже, ама неможи сите да бидат учени ко тебе. Ретко има такви. Ти изгледа учен си роден. :/
Mi go zema zborot haha
Решение има, ќе го рутираш телефонот и со програмата Root Explorer ќе ги избришеш тие апликации.Може има вакво прашање.....
Имам HTC desire S. На глава ми се качуваат со константни апдејти на Twitter и Google Hangouts (replaces Talk) и не ни дава опција да ги uninistal-ирам истите....има ли некое елегантно решение освен константново ок, ок, ок, ок?....стварно се досадни, воопшто не ги користам и не ми требаат....
Кој броусер мислите дека е најбрз за на Типо? Кој ми го препорачвате вие?
Одете упм!!!
Хаха кој ѕвер!Кој ми го препорачвате вие?
Има ли некоја апликација со која докот/менито/какоидасевика, кај 7 инчен таблет, место да останува на десната страна кога ќе го ротирам таблетот у лендскејп моуд, да оди во долниот дел, како шо си е у портрејт моуд? Тенќу.
како да го угасам фејсбукот да не ми работи у позадина 50 мб а не го користам многу 1-2 у неделата ако се пуштам ради чат ако затреба, или некоја апликација само за чат од фејзбук да имам да не работи у позадина цело време ако не ја користам
одјави се
како да го угасам фејсбукот да не ми работи у позадина 50 мб а не го користам многу 1-2 у неделата ако се пуштам ради чат ако затреба, или некоја апликација само за чат од фејзбук да имам да не работи у позадина цело време ако не ја користам