би требало да е доволно за да се играат тие игри,а иначе стисна на тоа клеар рам?255MB / 320MB
--- надополнето: 29 јануари 2013 во 15:29 ---
Internal phone storage 344MB / 1.8 GB
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
би требало да е доволно за да се играат тие игри,а иначе стисна на тоа клеар рам?255MB / 320MB
би требало да е доволно за да се играат тие игри,а иначе стисна на тоа клеар рам?
255MB / 320MB
procesorot ti e slab i grafickiot procesor isto, ne e se do ramot.
нов телефонЧаре има ?
Чаре има ?
NFS most wantedКажете добро игриште со коли нешто а у оваа temple run 2kata ќе го сокршев телефонот од нервоза![]()
Ја партали ја направив, и се изнаиграв деновиве. Поинтересна од кецот ми се виде. Треба малку да се ојачам,преку сила 5-6.000 метри истрчувам,додуша, повеќе сум имал.
Еден другар у клас ја стае Темпл ран 2 на тел и по цел ден тоа играм на часови. 4.9 мил. ми е рекорд... ама се прави и повеќе, уште ни до пола не се апгрејдувани скилл-овите.Мојот рекорд беше над 12к метри со преку 5500 илјади златници, али немам скриншот пошто ја избришав оти ми стана монотона
Да да, и јас имам само по еден-два апдејта на скилови. Сега за сега ми е интересна, ќе ја терам уште некој ден.Еден другар у клас ја стае Темпл ран 2 на тел и по цел ден тоа играм на часови. 4.9 мил. ми е рекорд... ама се прави и повеќе, уште ни до пола не се апгрејдувани скилл-овите.