Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Ок фала, него уште ова да те прашам неможам да сурфам преку 3г, наместено ми е све тоа пробав уште еднаш мануелно да го направам, да не знаеш што треба да се намести или да идам у оне да го опраат.
Ако ги имаш примено сетинзите за интернет не би требало да имаш никаков проблем само треба да ја одбереш пцијата за 3г во телефонот :)
Ако не можеш да се снајдеш на сајтот на ОНЕ, однеси го во салон и ке ти ги направат потребните нагодувања :)

Ако ги имаш примено сетинзите за интернет не би требало да имаш никаков проблем само треба да ја одбереш пцијата за 3г во телефонот :)
Ако не можеш да се снајдеш на сајтот на ОНЕ, однеси го во салон и ке ти ги направат потребните нагодувања :)
Средив, требало дата конекшн да се штиклира.

Луѓе,имам Галакси С и поќето игри ми сецкаат...што е проблемот ? Не ми е преоптоварен рамот па до толку да сецкаат...

Go upgraduvav alcatelov moj ot 995 na ics 4.04 ama ic ne mi se svigja, postoi li moznost da se vratam na gingerbread? udriv factory reset ama pak si se vrakja na ics!

Може некој да ми каже како да напраам screenshot na Samsung Galaxy Chat (GT-B5330) ?

--- надополнето: 29 јануари 2013 во 03:57 ---
Е зошто толку да му е ? Арен е...ме нервира тоа што сецкаат на секое...да не треба нешто,апдејти,апгрејд ова она ...

Кои игри ти сецкаат? Еве пример Temple Run, многумина се жалат дека им сецка на S3, што проблемот го доведува до самата игра, не до телефонот. Овие поновите што се "GoTY" од EA, Gameloft не верувам да ти ги „вози“ најдобро.

Прашањето, кои игри ти сецкаат? :)

Додека за апдејти things, пробај со ослободување на повеќе РАМ меморија т.е. затварање на апликации кои веќе се пуштени.

За кецот не знам али пред некој ден кога излезе двојката, пред да ја симнам, погледнав во ревјуа и некои се жалеа дека им сецкала, со С3. Тое. :)

Ајдеее, Temple Run, не е нешто претерано графикава. На Галакси Нексус ја играм новата (двојка) веќе три дена по саат-два дневно. Ниеднаш не ми сецнала, камо ли на Ѕ3. Ако има некоја заебанција со чипсетот на Самсунг, ама чисто се сомневам.
--- надополнето: 29 јануари 2013 во 11:04 ---
Е зошто толку да му е ? Арен е...ме нервира тоа што сецкаат на секое...да не треба нешто,апдејти,апгрејд ова она ...
Кои игри ти сецкаат? Некои графички позахтевни?

Temple Run 2 ми се сецка и Subway Surfers по малце....

каков телефон имаш ?

Samsung Galaxy S...

SD картичка немам ставено уште...да не е до тоа ? Или да не треба да го апдејтирам рамот нешто или андроидот...не се разбирам од тие работи ми е страв да чепкам...

Samsung Galaxy S...

SD картичка немам ставено уште...да не е до тоа ? Или да не треба да го апдејтирам рамот нешто или андроидот...не се разбирам од тие работи ми е страв да чепкам...
види колку имаш рам меморија,ако имаш малце иди у таск менаџер и иди клеар рам мемори и пробај после да ги упалиш :)

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
види колку имаш рам меморија,ако имаш малце иди у таск менаџер и иди клеар рам мемори и пробај после да ги упалиш :)

255MB / 320MB
--- надополнето: 29 јануари 2013 во 15:29 ---
Internal phone storage 344MB / 1.8 GB

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom