Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Има некое програмче за тоа, само да се рутира без да се мења ром и такви ствари?
и да сакаш не можеш да стајш ром ако не го имаш рутирано телефонот,така да
ево ти пробај го оваа. И шо телефон имаш?

Како да инсталирам Flash на Galaxy Ace s5830i, тел е рутиран само како што имав пишано погоре.....некоја постапка...појма неам :/ :tapp:

Само што го рутирав HTC Desire HD со HTC Sense 3.0, и инсталирав погрешен ром (2.3.5 gingerbread), може ли некој да ми каже дали ќе можам да инсталирај jellybean 4.1.1 и која е постапката?

Дали некој сам има инсталирано adroid 2.3 на xperia x8 ?

Само што го рутирав HTC Desire HD со HTC Sense 3.0, и инсталирав погрешен ром (2.3.5 gingerbread), може ли некој да ми каже дали ќе можам да инсталирај jellybean 4.1.1 и која е постапката?
Претпоставувам дека тој "погрешниот" што си го инсталирал е костум ром.Ако е така, тогаш како што си го инсталирал него ќе го инсталираш и jellybean 4.1.1. За да не луташ разгледај го овој ром...и немој веднаш на истал...прочитај малку,види дали ќе ти се допадне....
--- надополнето: 8 ноември 2012 во 23:40 ---
Дали некој сам има инсталирано adroid 2.3 на xperia x8 ?
Прогуглај малку за PrimeHD ромот за X8

Претпоставувам дека тој "погрешниот" што си го инсталирал е костум ром.Ако е така, тогаш како што си го инсталирал него ќе го инсталираш и jellybean 4.1.1. За да не луташ разгледај го овој ром...и немој веднаш на истал...прочитај малку,види дали ќе ти се допадне....

Јас го гледав овој http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1825245, ама чудно ми е нешто вика supports Inspire4g и DHD нешто, што е тоа жити се? И појма неам како се инсталира има триста глупости...

Јас го гледав овој http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1825245, ама чудно ми е нешто вика supports Inspire4g и DHD нешто, што е тоа жити се? И појма неам како се инсталира има триста глупости...
Па дека ги поддржува и тие два модела на телефони веројатно се мисли. На почеток изгледа доста сложено, но штом го рутираш телефонотот и иснталираш некој рикавери, многу лесно се прави.

Па дека ги поддржува и тие два модела на телефони веројатно се мисли. На почеток изгледа доста сложено, но штом го рутираш телефонотот и иснталираш некој рикавери, многу лесно се прави.
А од кај да знам кој модел е мојот?

ме интересира дали сите андроид телефони може да се рутиираат или зависи од производител до производител...конкретно за Droid od VIP ..по мајка Android ... :)
Blagodaram

ме интересира дали сите андроид телефони може да се рутиираат или зависи од производител до производител...конкретно за Droid od VIP ..по мајка Android ... :)
Blagodaram
Сите се рутираат, само кај секој бренд е различна постапката. Побарај на Google или некој андроид форум. :)

Дечки дали се има некој позамарано да прочита за keyloggers ? Дали е воопште можно да има и ако има како се детектира? ! Потребно ми е ! ако има да видам каде одат информациите !

Инсталиран нов custom rom Ginger dx v026 на Xperia x8, е сега проблемот е што не сака да се конектира на wifi. Ми ја наоѓа мрежата, почнува да се конектира, но одма после прави дисконект. Шо да направам, како да го решав ова, please помош :)

Инсталиран нов custom rom Ginger dx v026 на Xperia x8, е сега проблемот е што не сака да се конектира на wifi. Ми ја наоѓа мрежата, почнува да се конектира, но одма после прави дисконект. Шо да направам, како да го решав ова, please помош :)

ништо неможеш да направиш има бубачка, јас сум го пробал, инсталирај си miniCM9 3.0.5 android 4.0.4 ICS od nAa 100% е, да ги апдејтираат HW кодовите за некој ден па ќе имаме и 100% jelly bean 4.1.2
--- надополнето: 14 ноември 2012 во 23:40 ---
Дали е воопште можно да има и ако има како се детектира? !
отвораш windows task manager > processes (вториот таб)
во процеси на крајот од листата треба да имаш winlogon.exe
нормално е да го имаш еднаш, ако имаш повеќе вакви икони, да некој ти ја следи тастатурата и куцањето,
освен првата што е нормална, за секоја друга таква икона имаш по еден keylogger апликант

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom