Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
^ Даааа бе стварно
Гледам со последниот апдејт се изменил :( Ај нека каже некој ако знае

Инаку што ќе препорачате за Browser ? Користев Doplhin но откако го апдејтирав, не ми се допаѓаше некако, побавно отвараше
Сега користам Boat, и задоволен сум. Но ако знаете некој подобар, предложете :)

Chrome

Здраво Пријатели,
Има ли некој рутирано xperia X8, а потоа и ставено некој custom ROM?
Го превртев интернетов, но секој го објаснува на различен начин, па малку ме фаќа страв, така да ако некој го има средено тоа, ако не го мрзи да ми објасни и да ми ги сподели потребните програмчиња за да го средам ова, би бил премногу благодарен.

Ве молам, очајно сакам да сменам софтвер (ова 2.1 е премн тиње!)

пре
Здраво Пријатели,
Има ли некој рутирано xperia X8, а потоа и ставено некој custom ROM?
Го превртев интернетов, но секој го објаснува на различен начин, па малку ме фаќа страв, така да ако некој го има средено тоа, ако не го мрзи да ми објасни и да ми ги сподели потребните програмчиња за да го средам ова, би бил премногу благодарен.

Ве молам, очајно сакам да сменам софтвер (ова 2.1 е премн тиње!)
преку оваа чудо се рутира. пред да почнеш со процедурата трeба Usb debugging да ти е пуштено.

дали на одредена слика, видео клип можам да го заклучам со лозинка?

Имам проблем со четот на фб на телефон,никако да ми ги прикаже пријателите ,пишува loading.Дали постои некоја алтернатива?

Имам проблем со четот на фб на телефон,никако да ми ги прикаже пријателите ,пишува loading.Дали постои некоја алтернатива?

Од Browser да се уклучиш ?
Јас повеќе преферирам од некој Browser да се логирам, него од апликацијата

Од Browser да се уклучиш ?
Јас повеќе преферирам од некој Browser да се логирам, него од апликацијата
Исто и јас. Ич не ми се свиѓа апликацијата, а од пребарувач многу побрзо ми оди целата работа.
Плус апликацијата зема повеќе ресурси а и ја има твојата локација па кога преку неа постираш секој може да види кај се наоѓаш. Тоа не ми одговара баш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom