Android корисници (проблеми, прашања, совети)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Може ли да ми кажете која е најдобра ГПС навигација за Андроид? Се работи за Xperia X8
Истово ме интересира. GPS ама со офлајн мапи да не ми троши 3г интернет (или да морам wi-fi) (самсунг галакси с плус)

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Истово ме интересира. GPS ама со офлајн мапи да не ми троши 3г интернет (или да морам wi-fi) (самсунг галакси с плус)
Инсталирај iGO, не бара интернет и мапите ги симнуваш на PC па ги префрлаш на телефон. :)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Добро, нишо не можам да симнам од пц и да го стаам на телефон? Симнував апликации дур мобилниот ми беше конектиран со компјутерот и ми пишува на тоа дека е инсталирана програмата, барам на мобилен - ни програма ни бутур....
LG 450 GT e инаку телефонот....

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Добро, нишо не можам да симнам од пц и да го стаам на телефон? Симнував апликации дур мобилниот ми беше конектиран со компјутерот и ми пишува на тоа дека е инсталирана програмата, барам на мобилен - ни програма ни бутур....
LG 450 GT e инаку телефонот....
Можеш, да го поврзиш со кабел преку усб и да ставиш на сд картица па така да инсталираш. Или преку комјутерот да одиш на market.android.com и од тука да бираш што да ти се инсталира. За вторава опција треба да имаш вифи на телефонот уклучено.

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Земав t-mobile move е сега дали може некој да ми каже како да користам интернет од компјутерот?
и може ли некој да ми даде линк од бесплатен антивирус да си симнам

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Земав t-mobile move е сега дали може некој да ми каже како да користам интернет од компјутерот?
и може ли некој да ми даде линк од бесплатен антивирус да си симнам
За тоа како да користиш интернет од компјутерот на тој модел не знам, ѕирни во упатството или стави си рутер. За антивирус аоликации (бесплатни) имаш колку сакаш на Market.

Член од
26 ноември 2009
Мислења
89
Поени од реакции
4
За тоа како да користиш интернет од компјутерот на тој модел не знам, ѕирни во упатството или стави си рутер. За антивирус аоликации (бесплатни) имаш колку сакаш на Market.
ме интересира каков е овој интернет од компјутер да го користиш на телефон без рутер?

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
ме интересира каков е овој интернет од компјутер да го користиш на телефон без рутер?
Па сигурно мисли преку USB, имав Htc (windows mobile) пред некое време и можев да користам интернет од PC преку USB кабелот. Е сега не знам на Android дали може истото а и немам ни потреба зошто сега си имам 3G со 1 GB download месечно. :)

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
447
Дали знаете како можам да го тргнам гугл пребарувачот на wallpaper менито на почетната страна ?

Kajgana Shop

На врв Bottom