- Член од
- 11 јули 2014
- Мислења
- 1.129
- Поени од реакции
- 342
Дечки, дали имате некое инфо како се движи цената на Samsung Galaxy S7 и на новиот Ѕ8 во Германија? Летово планирам да одам па зато прашвам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На Амазон е 955 долари S8 а S7 е многу евтин јас имам S7 Edge и задоволен сум еве 1 година го користам ми нема закочено камерата му е премногу добра. Водоотпорен е го имам тестирано поарно купи S7 Edge нема да згрешишДечки, дали имате некое инфо како се движи цената на Samsung Galaxy S7 и на новиот Ѕ8 во Германија? Летово планирам да одам па зато прашвам.
Kandidat plus...sum ama za 5.1.1. Sedumka ni na son pošto ke ti ja zemi i taa mala memorija što ti ostana.Има ли начин како да се вратам од 6.0.1 андроид на 5.1.1 или пак на најновиот 7.0 Nougat? Кога правам Hard reset на телефонот, автоматски е на 6.0.1 андроид.
За Samsung J5 прашувам.
.. Ми треба ваша помош во врска со андроид тв бокс.. Проблемот се состои во тоа што гледав туторијали на Јутјуб како да го апдејтовам ромот .. Ја користев RockChip Batch и помина се добро .. После тоа откако го исклучив од компјутер и пробав да го приклучам на адаптерот и на тв, не дава никаков знак, едноставно е мртов .. Дали имал некој слично вакво искуство со ова и ако може да ми помогне како да го решам сетоа тоа ? Ви Благодарам однапред.Мислење за Хуавеј П 10ка? (Цена, издржливост итн)
Ноуп, сакам Хуавеј да пробам викаат одлични биле претходните верзии.

Ноуп, сакам Хуавеј да пробам викаат одлични биле претходните верзии.![]()
А што да не Хуавеј?