Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
сакам да ја кропнам сим картицата,да ја напраам микро сим,само ми е страв да не ја зезнам.Дајте некој клип ако се наоѓа низ нетов со таква постапка.

Имаш во T-Mobile, One и Vip. Не ризикувај, најдобро е да си земиш од таму и мислам може да го задржиш истиот број.

Settings -> Wi-Fi -> Off - On најди ја домашната мреша, Connect и напиши го пасвордот од Wi-Fi-то(на задната страна од ресиверот ти е).
токму ова ми е проблем, ресиверот или рутерот??,кажи каде е поточно пасвордот

Пиши 192.168.1.1 и логирај си се во рутерот,треба да имаш поле Wireless каде што ќе ти го пишува password-от.

Имаш во T-Mobile, One и Vip. Не ризикувај, најдобро е да си земиш од таму и мислам може да го задржиш истиот број.

што пари е или и таму ја сечат со нешто специјално ?

Последниот ред од задната страна од тие болдираните.

WLAN-Schlussel и имаш таму 16 бројки е тие ти се пасвордот.
--- надополнето: 17 јуни 2013 во 18:04 ---
што пари е или и таму ја сечат со нешто специјално ?

Готови се, плаќаш и ја земаш. Да не те мамам не сум сигурен за цена, најдобро е да прашаш и не ризикувај да ја сечеш старата.

Средив сам околу сим картицата,малце ја сецнав и после со шмиргла ја поминав,работи перфектно :)

,,,,ajde drushtvo pomosh i mislenje,,,,se raboti za ZTE PROBLADE III,,,pri povekeminutno prevzimanje na aplikacii i rabota ,,,ekstremno se zagreva i se restartira samiot,,,chare ,,ili iskustvo nekoe od korisnici na istiot telefon,,,

Можно е некако да го минимизирам јутуб и дур стојам на фб да си пејт то?

Ај вака... Сакам да овозможам на телефонот USB Host

Имам кабли, немам време да најдам некој саглам туторијал како да го направам тоа.

Се работи за HTC Evo 3D на Android 4.0.3, не е рутуван, кој Kernel да убавам и ајде ќе направам и рут, само кој ром да го ставам?

LG Optimus L7 P700, во последно многу ми кочит, го форматирав избришав све ама не е то то, знам дека и предходно не беше сјаен ама до олку не беше. Некое чаре нешто да се средит мојт?

LG Optimus L7 P700, во последно многу ми кочит, го форматирав избришав све ама не е то то, знам дека и предходно не беше сјаен ама до олку не беше. Некое чаре нешто да се средит мојт?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rechild.advancedtaskkiller

https://play.google.com/store/apps/...1bGwsMSwxLDEsImNuLm1lbnVlLmNhY2hlY2xlYXIiXQ..

instaliraj gi ovie 2, prvoto neka ti bide vkluceno non stop i podesi go na auto kill level crazy

ок фала, уште едно прашање, околку Viber, пошо сите бројој во телефонов ми се на Сим картичкава, а Viberov ми ги чита само овие шо се на телефон мејморисани... Како да наместам да ги имам во именикот на Viber и бројојве од Сим?

ок фала, уште едно прашање, околку Viber, пошо сите бројој во телефонов ми се на Сим картичкава, а Viberov ми ги чита само овие шо се на телефон мејморисани... Како да наместам да ги имам во именикот на Viber и бројојве од Сим?

Да ги копираш во телефонска меморија тие од сим, нема друг начин.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom