Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
На T-Mobile Move Balance го згрешив повеќе пати таа шемата и сега дојде да се уклучам на ѓ-мејл акаунтот, но бидејќи не е поврзан на интернет не го прифаќа акаунтот...
Ако знае некој да ми каже како да му направам мастер/хард ресет на телефончево..

апликација гпс да можам да го прикажува кај мене другиот тел што го носи брат ми(кај се движи)?да не е преку интернет само преку гпс

Имам телефон Xperia J.Ми јавува проблем на Timescape,во нотификацијата изглегува Could not update from facebook...a ставено ми е sync со facebook...Aко знае некој нека помага...Фала однапред

апликација гпс да можам да го прикажува кај мене другиот тел што го носи брат ми(кај се движи)?да не е преку интернет само преку гпс
тоа не е можно, се уште тоа не е измислено :)

како да ги префрлам апликациите од интерна во екстерна,со appmgr 3 кликам на тие што се за префрлање ми дава да ги префрлам само во интерна а не на сд картичката

како да ги префрлам апликациите од интерна во екстерна,со appmgr 3 кликам на тие што се за префрлање ми дава да ги префрлам само во интерна а не на сд картичката

settings>applications>move to sd

Некоја добра македонска тастатура?

Некоја добра македонска тастатура?
никој не чита претходни страни
http://kat.ph/swiftkey-keyboard-v4-0-0-106-final-t7114967.html

--- надополнето: 23 април 2013 во 14:55 ---

Инаку бидејќи многу слушам музика на телефонот, претходно специјално заради тоа имав Walkman телефон сега земав со Beats Audio и многу ми е битно каков плејер има. До сега користев WinAmp за Андроид ама видов дека има некој PowerAmp за Андроид којшто е 3 години по ред најдобар и најпродаван па го снимив тој и можам да кажам дека е далеку подобар има многу повеќе опции за подесување.

PowerAMP FULL v2.0.7 build-510 Final+Widget-Skin By bobiras2009

На T-Mobile Move Balance го згрешив повеќе пати таа шемата и сега дојде да се уклучам на ѓ-мејл акаунтот, но бидејќи не е поврзан на интернет не го прифаќа акаунтот...
Ако знае некој да ми каже како да му направам мастер/хард ресет на телефончево..
Си пробал ли вака:

1. Стисни заедно Volume Up и Power се додека дисплејот не почне да трепка
2. Стисни на Home копчето за да влезеш во рековери
3. Со Volume копчето најди кај пишува wipe data/factory reset и стисни на Menu
4. Избери Yes-delete all user data и стисни на Menu и тоа е се

Sent from my HTC One using Tapatalk 2

На HTC Desire X ми побара да го апдејтувам андроидот на 4.1, може ли да ми направи некој проблем?

На HTC Desire X ми побара да го апдејтувам андроидот на 4.1, може ли да ми направи некој проблем?

стај го, нема проблеми.телефонот е и повеќе од способен да работи на 4.1

стај го, нема проблеми.телефонот е и повеќе од способен да работи на 4.1
Читав дека го имало апдејтот само на Балканот и во источна Европа па си викам да не има некој баг.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom