Android корисници (проблеми, прашања, совети)

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
На T-Mobile Move Balance го згрешив повеќе пати таа шемата и сега дојде да се уклучам на ѓ-мејл акаунтот, но бидејќи не е поврзан на интернет не го прифаќа акаунтот...
Ако знае некој да ми каже како да му направам мастер/хард ресет на телефончево..

Член од
30 јули 2011
Мислења
589
Поени од реакции
246
апликација гпс да можам да го прикажува кај мене другиот тел што го носи брат ми(кај се движи)?да не е преку интернет само преку гпс

Член од
2 мај 2006
Мислења
133
Поени од реакции
83
Имам телефон Xperia J.Ми јавува проблем на Timescape,во нотификацијата изглегува Could not update from facebook...a ставено ми е sync со facebook...Aко знае некој нека помага...Фала однапред

Член од
25 февруари 2010
Мислења
1.158
Поени од реакции
879
апликација гпс да можам да го прикажува кај мене другиот тел што го носи брат ми(кај се движи)?да не е преку интернет само преку гпс
тоа не е можно, се уште тоа не е измислено :)

Член од
30 јули 2011
Мислења
589
Поени од реакции
246
како да ги префрлам апликациите од интерна во екстерна,со appmgr 3 кликам на тие што се за префрлање ми дава да ги префрлам само во интерна а не на сд картичката

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
како да ги префрлам апликациите од интерна во екстерна,со appmgr 3 кликам на тие што се за префрлање ми дава да ги префрлам само во интерна а не на сд картичката
settings>applications>move to sd

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.858
Поени од реакции
10.701
Некоја добра македонска тастатура?

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Некоја добра македонска тастатура?
никој не чита претходни страни
http://kat.ph/swiftkey-keyboard-v4-0-0-106-final-t7114967.html

--- надополнето: 23 април 2013 во 14:55 ---

Инаку бидејќи многу слушам музика на телефонот, претходно специјално заради тоа имав Walkman телефон сега земав со Beats Audio и многу ми е битно каков плејер има. До сега користев WinAmp за Андроид ама видов дека има некој PowerAmp за Андроид којшто е 3 години по ред најдобар и најпродаван па го снимив тој и можам да кажам дека е далеку подобар има многу повеќе опции за подесување.

PowerAMP FULL v2.0.7 build-510 Final+Widget-Skin By bobiras2009

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
На T-Mobile Move Balance го згрешив повеќе пати таа шемата и сега дојде да се уклучам на ѓ-мејл акаунтот, но бидејќи не е поврзан на интернет не го прифаќа акаунтот...
Ако знае некој да ми каже како да му направам мастер/хард ресет на телефончево..
Си пробал ли вака:

1. Стисни заедно Volume Up и Power се додека дисплејот не почне да трепка
2. Стисни на Home копчето за да влезеш во рековери
3. Со Volume копчето најди кај пишува wipe data/factory reset и стисни на Menu
4. Избери Yes-delete all user data и стисни на Menu и тоа е се

Sent from my HTC One using Tapatalk 2

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.858
Поени од реакции
10.701
На HTC Desire X ми побара да го апдејтувам андроидот на 4.1, може ли да ми направи некој проблем?

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
На HTC Desire X ми побара да го апдејтувам андроидот на 4.1, може ли да ми направи некој проблем?
стај го, нема проблеми.телефонот е и повеќе од способен да работи на 4.1

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.858
Поени од реакции
10.701
стај го, нема проблеми.телефонот е и повеќе од способен да работи на 4.1
Читав дека го имало апдејтот само на Балканот и во источна Европа па си викам да не има некој баг.

Kajgana Shop

На врв Bottom