Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Имам 5000мб интернет на мобилниов ама со тоа што го поврзувам со компјутерот го трошам цел лимит и малку надминувам.

Затоа ми треба апликација што би го ограничила интернетот што го трошам на, да речеме, 160мб дневно.

Може некој да препорача нешто вакво?

Имам 5000мб интернет на мобилниов ама со тоа што го поврзувам со компјутерот го трошам цел лимит и малку надминувам.

Затоа ми треба апликација што би го ограничила интернетот што го трошам на, да речеме, 160мб дневно.

Може некој да препорача нешто вакво?
Види оваа може да ти биде корисно

имам с3 мини од пред некој ден како го полнев на пц со усб почна да ми работи андроидот 80 проценти и батеријата мн брзо лета некој да не знае до што е ???

имам с3 мини од пред некој ден како го полнев на пц со усб почна да ми работи андроидот 80 проценти и батеријата мн брзо лета некој да не знае до што е ???

Колку е тоа брзо?

Него галакси 2 на скајп камерата видео повик се гледа се зелено што може да биде проблемот?

Колку е тоа брзо?

Него галакси 2 на скајп камерата видео повик се гледа се зелено што може да биде проблемот?
па за едно 15 часа пред тоа ми држеше 3 дена а го имам 2 месеци нов е ...

па за едно 15 часа пред тоа ми држеше 3 дена а го имам 2 месеци нов е ...

Ако играш, користиш вифи, и такви работи тебе и 15 часа ти е многу бе :). Биди задоволен и со толку

Ако играш, користиш вифи, и такви работи тебе и 15 часа ти е многу бе :). Биди задоволен и со толку
не не знаци наполнет вечерта и сабајле кога станам празен пола и повеке андроид 0с работи со 80 проценти не беше така ?

не не знаци наполнет вечерта и сабајле кога станам празен пола и повеке андроид 0с работи со 80 проценти не беше така ?

Да не имаш интернет на телефонот па цело време да ти проверува апдејти на апликации емаил и такви работи? Види какви процеси имаш во телефонот. Ако тоа не ти помага направи еден рестарт фабрички на телефонот.

Неможе толку брзо да "отиде батеријата"

Да не имаш интернет на телефонот па цело време да ти проверува апдејти на апликации емаил и такви работи? Види какви процеси имаш во телефонот. Ако тоа не ти помага направи еден рестарт фабрички на телефонот.

Неможе толку брзо да "отиде батеријата"
знам тоа интернетот само го пусѕам по потреба ништо не е пустено ти велам кога одам у батерија да проверам и ми показува android os 80% одзема сеа падна на 47 % ама незнам зс овие два дена така ..?

Понекогаш кога така брзо ти се троши батеријата истроши ја до крај и после полни ја до крај,ми се има и на мене случено,направи вака и ќе биде ок :)

Понекогаш кога така брзо ти се троши батеријата истроши ја до крај и после полни ја до крај,ми се има и на мене случено,направи вака и ќе биде ок :)
па и ја така мислам да ја потросам и кога ја тросам се намалува поцесорот а од што така незнам иначе ми држи 3 дена без проблем ипак фала ти за помошта ...

И мене така ми се има случено,го полнев и за 4-5 саати ми се потроши и се чудев до што може да е..Го оставив да се истроши скроз и го полнев негде 2 саати и после се си беше во ред,направи и ти така и не би требало да имаш проблем

Imam alcatel ot-916 i mu instalirav skype ama koga se najavam se e vo red i koga ke povikam ili ke me povika nekoj prisilno se zatvara aplikacijata.pomos
--- надополнето: 16 март 2013 во 23:47 ---
Imam alcatel ot-916 i mu instalirav skype ama koga se najavam se e vo red i koga ke povikam ili ke me povika nekoj prisilno se zatvara aplikacijata.pomos
--- надополнето: 16 март 2013 во 23:48 ---
--- надополнето: 16 март 2013 во 23:49 ---
--- надополнето: 16 март 2013 во 23:54 ---
--- надополнето: 16 март 2013 во 23:56 ---
Imam alcatel ot-916 i mu instalirav skype ama koga se najavam se e vo red i koga ke povikam ili ke me povika nekoj prisilno se zatvara aplikacijata.pomos .

--- надополнето: 16 март 2013 во 23:47 ---
--- надополнето: 16 март 2013 во 23:48 ---
--- надополнето: 16 март 2013 во 23:49 ---
--- надополнето: 16 март 2013 во 23:54 ---
--- надополнето: 16 март 2013 во 23:56 ---
Imam alcatel ot-916 i mu instalirav skype ama koga se najavam se e vo red i koga ke povikam ili ke me povika nekoj prisilno se zatvara aplikacijata.pomos .
Не те разбирам,напиши уште еднаш

Не те разбирам,напиши уште еднаш
Абе нема потреба од вакви постови. Зошто го зафркаваш? Мислам дека тој кога ќе види серверот е непослушен мисли дека треба да го испрати мислењето уште еднаш. И зошто ова не им го кажете, туку го зафркавате. Па кажете му што е проблемот, не одма некој се најде да не знае, вие зафркавајте го. Сенкир вие со знање се родивте.:facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom