Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Ти имаш стар HBoot, кај тебе треба да е верзијата 1.12 а на тебе ти треба верзијата 1.39 за да инсталираш кастом ЈВ ром.
Има програма за апдејт на HBoot-от, за неколку минути програмата ќе го направи тоа, ти треба да избереш само што сакаш да правиш.
Преку таа програма можеш да инсталираш и boot.img како и Recovery.

Sent from my EndeavorU using Tapatalk 2
ме збуни сега ептен.. :(

па добро бе пријателе не се разбирам и кога ќе ја симнам програмата не знам што да правам со нејзе :(
Епа однеси го на мајстор, прежалиги 500 денари, ризик е да си играш со кернели.

па добро бе пријателе не се разбирам и кога ќе ја симнам програмата не знам што да правам со нејзе :(
Ако не знаеш или не разбираш подобро не ни започнувај за да не го брикнеш телефонот.

Sent from my EndeavorU using Tapatalk 2

каде да го однесам и каде највеќе ми се исплати ?

Imam lgp350 i sakam da mu dadam update ama doma nemam wifi imam verizja 2.2 sakam nekoja podobra posto mobilniot mi koci ne mozam da vidam koj me bara treba da cekam 5 min da vidam isto taka vazi i za poraki a za drugo da ne zboram
--- надополнето: 4 март 2013 во 19:48 ---
Imam lgp350 i sakam da mu dadam update ama doma nemam wifi imam verizja 2.2 sakam nekoja podobra posto mobilniot mi koci ne mozam da vidam koj me bara treba da cekam 5 min da vidam isto taka vazi i za poraki a za drugo da ne zboram :facepalm: nemam igri ako znaete dajte idea.sakam da mu dadam update preku usb

Дури сеа гледам дека се ставило ова, google settings. Цела икона за 2 глупи опции :facepalm:

Дури сеа гледам дека се ставило ова, google settings. Цела икона за 2 глупи опции :facepalm:

за што е ова,ќе биде ли грешка ако ја излетам? :D гледам и кај мене ја има дафак и ова google+ што се овие срања ич не ми е јасно.

вчера арно оти ги префрлив на мемориската апликациите,ете зошто ми бил бавен телефонот божеееееее :facepalm:
--- надополнето: 6 март 2013 во 13:27 ---

за што е ова,ќе биде ли грешка ако ја излетам? :D гледам и кај мене ја има дафак и ова google+ што се овие срања ич не ми е јасно.

вчера арно оти ги префрлив на мемориската апликациите,ете зошто ми бил бавен телефонот божеееееее :facepalm:

Истиве опции кои се во Google Settings ги има и во Settings менито од телефонот:facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom