Android корисници (проблеми, прашања, совети)

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Имам 5000мб интернет на мобилниов ама со тоа што го поврзувам со компјутерот го трошам цел лимит и малку надминувам.

Затоа ми треба апликација што би го ограничила интернетот што го трошам на, да речеме, 160мб дневно.

Може некој да препорача нешто вакво?

Член од
14 април 2012
Мислења
130
Поени од реакции
140
Имам 5000мб интернет на мобилниов ама со тоа што го поврзувам со компјутерот го трошам цел лимит и малку надминувам.

Затоа ми треба апликација што би го ограничила интернетот што го трошам на, да речеме, 160мб дневно.

Може некој да препорача нешто вакво?
Види оваа може да ти биде корисно

Член од
24 февруари 2012
Мислења
132
Поени од реакции
7
имам с3 мини од пред некој ден како го полнев на пц со усб почна да ми работи андроидот 80 проценти и батеријата мн брзо лета некој да не знае до што е ???

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
имам с3 мини од пред некој ден како го полнев на пц со усб почна да ми работи андроидот 80 проценти и батеријата мн брзо лета некој да не знае до што е ???
Колку е тоа брзо?

Него галакси 2 на скајп камерата видео повик се гледа се зелено што може да биде проблемот?

Член од
24 февруари 2012
Мислења
132
Поени од реакции
7
Колку е тоа брзо?

Него галакси 2 на скајп камерата видео повик се гледа се зелено што може да биде проблемот?
па за едно 15 часа пред тоа ми држеше 3 дена а го имам 2 месеци нов е ...

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
па за едно 15 часа пред тоа ми држеше 3 дена а го имам 2 месеци нов е ...
Ако играш, користиш вифи, и такви работи тебе и 15 часа ти е многу бе :). Биди задоволен и со толку

Член од
24 февруари 2012
Мислења
132
Поени од реакции
7
Ако играш, користиш вифи, и такви работи тебе и 15 часа ти е многу бе :). Биди задоволен и со толку
не не знаци наполнет вечерта и сабајле кога станам празен пола и повеке андроид 0с работи со 80 проценти не беше така ?

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
не не знаци наполнет вечерта и сабајле кога станам празен пола и повеке андроид 0с работи со 80 проценти не беше така ?
Да не имаш интернет на телефонот па цело време да ти проверува апдејти на апликации емаил и такви работи? Види какви процеси имаш во телефонот. Ако тоа не ти помага направи еден рестарт фабрички на телефонот.

Неможе толку брзо да "отиде батеријата"

Член од
24 февруари 2012
Мислења
132
Поени од реакции
7
Да не имаш интернет на телефонот па цело време да ти проверува апдејти на апликации емаил и такви работи? Види какви процеси имаш во телефонот. Ако тоа не ти помага направи еден рестарт фабрички на телефонот.

Неможе толку брзо да "отиде батеријата"
знам тоа интернетот само го пусѕам по потреба ништо не е пустено ти велам кога одам у батерија да проверам и ми показува android os 80% одзема сеа падна на 47 % ама незнам зс овие два дена така ..?

A

Avenger99

Гостин
Понекогаш кога така брзо ти се троши батеријата истроши ја до крај и после полни ја до крај,ми се има и на мене случено,направи вака и ќе биде ок :)

Член од
24 февруари 2012
Мислења
132
Поени од реакции
7
Понекогаш кога така брзо ти се троши батеријата истроши ја до крај и после полни ја до крај,ми се има и на мене случено,направи вака и ќе биде ок :)
па и ја така мислам да ја потросам и кога ја тросам се намалува поцесорот а од што така незнам иначе ми држи 3 дена без проблем ипак фала ти за помошта ...

A

Avenger99

Гостин
И мене така ми се има случено,го полнев и за 4-5 саати ми се потроши и се чудев до што може да е..Го оставив да се истроши скроз и го полнев негде 2 саати и после се си беше во ред,направи и ти така и не би требало да имаш проблем

bongo

ЛИВЕРПУЛ
Член од
14 октомври 2008
Мислења
87
Поени од реакции
8
Imam alcatel ot-916 i mu instalirav skype ama koga se najavam se e vo red i koga ke povikam ili ke me povika nekoj prisilno se zatvara aplikacijata.pomos
--- надополнето: 16 март 2013 во 23:47 ---
Imam alcatel ot-916 i mu instalirav skype ama koga se najavam se e vo red i koga ke povikam ili ke me povika nekoj prisilno se zatvara aplikacijata.pomos
--- надополнето: 16 март 2013 во 23:48 ---
--- надополнето: 16 март 2013 во 23:49 ---
--- надополнето: 16 март 2013 во 23:54 ---
--- надополнето: 16 март 2013 во 23:56 ---
Imam alcatel ot-916 i mu instalirav skype ama koga se najavam se e vo red i koga ke povikam ili ke me povika nekoj prisilno se zatvara aplikacijata.pomos .

A

Avenger99

Гостин
--- надополнето: 16 март 2013 во 23:47 ---
--- надополнето: 16 март 2013 во 23:48 ---
--- надополнето: 16 март 2013 во 23:49 ---
--- надополнето: 16 март 2013 во 23:54 ---
--- надополнето: 16 март 2013 во 23:56 ---
Imam alcatel ot-916 i mu instalirav skype ama koga se najavam se e vo red i koga ke povikam ili ke me povika nekoj prisilno se zatvara aplikacijata.pomos .
Не те разбирам,напиши уште еднаш

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.002
Поени од реакции
582
Не те разбирам,напиши уште еднаш
Абе нема потреба од вакви постови. Зошто го зафркаваш? Мислам дека тој кога ќе види серверот е непослушен мисли дека треба да го испрати мислењето уште еднаш. И зошто ова не им го кажете, туку го зафркавате. Па кажете му што е проблемот, не одма некој се најде да не знае, вие зафркавајте го. Сенкир вие со знање се родивте.:facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom