and welcome to the Veselinova

M

Macedonian-Sun

Гостин
Јас и мојот менаџер Аце се одјавуваме од програма! Пријавите за да ме пречекате пишете кај менаџерот мој Аце шо ја отвори темава.

Лека ноќ и лепо пајќите
Пољупче :)*

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Јас и мојот менаџер Аце се одјавуваме од програма! Пријавите за да ме пречекате пишете кај менаџерот мој Аце шо ја отвори темава.

Лека ноќ и лепо пајќите
Пољупче :)*
NE si Normalna hahaha ke te ubijam :cautious:

M

Macedonian-Sun

Гостин
Дечково Александар има 33 години. Убав најубав е од сите други! Најсладок глас ! Секогаш стои зад сите мои ставови! Ме подржува и цени. Таков дечко на небо да го бараш на земја ќе го најдиш. Вредиш бе фраерче и затоа те обожавам! Манеќенче мое. Можете да му пљунете под прозор па да се лизгате после. Милион долар бејби киссссс

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Дечково Александар има 33 години. Убав најубав е од сите други! Најсладок глас ! Секогаш стои зад сите мои ставови! Ме подржува и цени. Таков дечко на небо да го бараш на земја ќе го најдиш. Вредиш бе фраерче и затоа те обожавам! Манеќенче мое. Можете да му пљунете под прозор па да се лизгате после. Милион долар бејби киссссс
Cigance moe ubavo me ispofali ......milion dolari baras?

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
А што е со типкава? Некоја многу позната е па што сакате да и направите пречек како на кошаркарите кога дојдоа од Европско или.....:D:Do_Oo_O

Kajgana Shop

На врв Bottom