Анализа на репрезентациите (пријава)

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
Го чекам Билиќ со официјалниот состав јас, мислам дека утре ќе го објави, така до кај 2ри најкасно 3ти, ќе биде готова анализата.
До 12 саат вечерва треба да го објави.
На тренинг како прва постава тренирале
Плетикоса - Вида - Чорлука - Шилденфелд - Стриниќ - Срна - Дујмовиќ - Модриќ - Перишиќ - Манџукиќ - Јелавиќ....... 4-4-2 пишани ти се од десно кон лево по секоја позиција.
Ловрен можно е ради повреда да отпадне.Ете ти малце хинтoви :D

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
До 12 саат вечерва треба да го објави.
На тренинг како прва постава тренирале
Плетикоса - Вида - Чорлука - Шилденфелд - Стриниќ - Срна - Дујмовиќ - Модриќ - Перишиќ - Манџукиќ - Јелавиќ....... 4-4-2 пишани ти се од десно кон лево по секоја позиција.
Ловрен можно е ради повреда да отпадне.Ете ти малце хинтoви :D
Знам знам ги читам хрватскиве сајтови :)......don`t worry, I won`t dissapoint you :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Планирав денес да направам за Полска, дека селекторот вчера објави кои 23 играчи ќе патуваат на ЕП, ама моментално сум неспособен, така да ќе напишам утре.

Me2 Еве ти, да видиш како требаше да изгледа твојата анализа.
Немам ништо против тебе, само се бара повеќе од набројување на играчи. Ќе знаеш за друг пат, ќе имаш прилика здравје за СП 2014(y)

Едит: сега гледам дека сум напишал дека ќе патуваат. Кај ќе патуваат, кога играат дома:pos:

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Планирав денес да направам за Полска, дека селекторот вчера објави кои 23 играчи ќе патуваат на ЕП, ама моментално сум неспособен, така да ќе напишам утре.

Me2 Еве ти, да видиш како требаше да изгледа твојата анализа.
Немам ништо против тебе, само се бара повеќе од набројување на играчи. Ќе знаеш за друг пат, ќе имаш прилика здравје за СП 2014(y)

Едит: сега гледам дека сум напишал дека ќе патуваат. Кај ќе патуваат, кога играат дома:pos:
Знам друже те разбрав, незнаев точно каква анализа треба и ја направив "сиромашна" за разлика од другите
П.С Па ќе патуваат од стадион на стадион кога ќе играат :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.768
Фалат уште 7 анализи на 3 дена до почетокот на првенството.. Invader дај контактирај со пријавените, ако неможат да направат да се најдат некои набрзина да средат нешто.. Ич нема да личи за 9 репрезентации да има анализа, за другите да нема..

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.605
Поени од реакции
22.610
Нема направено за Чешка, Германија, Холандија, Шпанија, Шведска и Франција.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Нема направено за Чешка, Германија, Холандија, Шпанија, Шведска и Франција.
Буквално за најголемите фаворити нема анализи. Ајде бе дечки, ние направивме анализи за аутсајдерите, вие уште анализи немате за репрезентации за кои сите знаат да кажат по нешто и најлесно може да се најде информации.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Направи Igorcemk анализа на Германија ама само треба да си ја досреди затоа што некои фудбалери ги испратија дома :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
@[Македоникус] ми пиша да ви пренесам дека баниран и дека неможе да ја напише анализата, нека превземе некој друг! :)

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Алал нека му е...

Ајде нека напише некој за Шпанија. Срамота ќе биде првиот фаворит да остане без анализа, заради неодговорноста на некој.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.100
Поени од реакции
25.147
Може ја за Шпанија? До задутре ќе биде готова..

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Може, само види како другите имаат пишувано, да не бидат само набројани играчи.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1

Kajgana Shop

На врв Bottom