Анален секс, анален оргазам, Analingus

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
Garfield напиша:
Пробал ли некој од вас анален секс?
Онака, тесно, убаво притиска, клизи (ако е лубрицирано, се разбира) или.....?
Зошто мажите сакаат анален секс? За жените велат дека обично имаат само два пати во животот анален секс
*прв пат од љубопитност
*втор пат за да видат дали е навистина толку лошо како првиот пат
:toe:

mnogu e loso da donesuvame odluki vrz osnova na tugi iskustva.site sme razli4ni.takada moe mislenje e deka sekoj treba da si proba i da si vidi dali ke mu bide ubavo ili ne.

Da, sum probala analen seks i sum doziveala anale orgazam. Od licno iskustvo mozam da kazam deka orgazmot pri analen seks e razlicen od normalniot orgazam. Analniot orgazam e posilen, podolgotraen, podobar.

абе ајде? и тоа го имало??? јас никад не сум пробал али не верував дека би бил можен анален оргазам... а и богами нема да пробам јас сум само хетеро.

Браво за Lucky, вистински и искрен одговор после толку време муабет на форумов.... и lucky u што знаеш да уживаш во животот, и во сексот....

Жениве на овие теми а се многу слабо активни како да немаат храброст да го кажат своето мислење...

Иначе би требало секоја жена да проба анал за да каже свое мислење, храбто како lucky....(Првата жена на мк форуми која кажала храбро свое мислење за анал)

lucky напиша:
Da, sum probala analen seks i sum doziveala anale orgazam. Od licno iskustvo mozam da kazam deka orgazmot pri analen seks e razlicen od normalniot orgazam. Analniot orgazam e posilen, podolgotraen, podobar.

I posle dolgi diskusii i ubeduvajna, Lucky me, sto Lucky si bese iskrena i si kaza.

Analen orgazam ima!
jas koga tvrdev deka ima, oti brate mili, kako se uvija od zadovolstvo zena pri analen orgazam, cudi edno, ne veruvavte, ete vi sega.

Bravo Lucky!

Necrophilia напиша:
абе ајде? и тоа го имало??? јас никад не сум пробал али не верував дека би бил можен анален оргазам... а и богами нема да пробам јас сум само хетеро.

Види некрофилиа..ако беше студент по медицина ке ти беше јасно за што станува збор..имено јас не сум студент по медицина ..туку прочитав во списанието ТОЈ за ова..Машката Г-точка..
цитирам:
"Оваа точка се наога зад ректуумот и затоа е потешко да се најде.Многу мажи тврдат дека оргазмите постигнати со стимулацијата на оваа точка се многу посилни и наместо ејакулација во млазови добивате континуиран млаз на ејакулат.." (извор: списание ТОЈ Број 33/декември 2006.страна 88)..
како и да е..кај мажот посебно задоволство му придонесува аналниот секс заради различностите од вагиналниот..На пример мора да користите лубриканти што кај вагиналниот не е најчесто случај..отворот е потесен и поголема е стимулацијата кај машкото..
Женската особа мора да биде подготвена на таков чекор..Најпрвин хигиената мора да биде на високо ниво во тој дел..тоа буквално би значело внатрепно чистење на аналниот отвор..Најпрвин олабавување на аналниот мускул..користење на многу лубриканти..доверба во партнерот..и уште број други нешта за кои не би набројувал..кои не би ги знаел..

Сум пробал анален секс, поразлично е од вагинален, поише стимулира, али не се споредува со ’другото место’. :) А башка покомплицирано е за обавување. Те хигиена, те подмачкување, те опуштање, сигурност, тинтири-минтири... Али како искуство е супер, и не викам дека не би практикувал и понатаму... се разбира, ако на партнерката и се сака.

sum probala, i probuvam ustvari praktikuvam! i sum svrsila i epten e jako! i sakam pak!

tena_zil напиша:
sum probala, i probuvam ustvari praktikuvam! i sum svrsila i epten e jako! i sakam pak!

Епа другари еве ви уше еден пример.Анален секс не е ништо чудно нити па неефикасно.Макар да ја не сум пробал, планирам кога ќе си најдам партнерица која нема табуа.

:hump:

Сум пробала неколку пати (тоа за да видам дали искуството би се сменило после првиот пат) и не ми се свиѓа, највише ради тоа што (да ми извините сега што ќе го кажам ова) наредниот ден се осеќам као да ми се сере, а нема ништо што би требало да излезе (фактички као да имам едно дебело баш на врв и не ти дава да го истераш). Гадно, знам, али....:toe:

Знаете кога е најако? Кога ќе сватите дека нема потреба од лубрикант. Кога партнерката толку ужива што и се влажни газето при самата помисла.. Нормално, и ќе ја допалите со тоа што ќе и го долижете аналниот отвор... Онака влажно...

Темава е само за основен анален оргазам, иначе кај мене и адвансд лекции може... САМО ПАРТНЕРИ КОИ ИМ ТРЕБААТ ТАКВИ, други не замарајте..

Сум пробала и од тогаш го практикувам......само со помош на лубрикант се разбира:toe: .....
Добро е,первезно е а мислам дека и оргазмот е посилен отколку вагиналниот:vozbud:
Па....што чекате:zlo:
П.С. Мажи бидете нежни и стрпливи на почетокот, после девојките сами ќе инсистираат:kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom