Amy Winehouse

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.087
Нека почива во мир кучката.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Зборете што сакате за неа, ама песните и беа :cuc:

RIP уште еднаш, едно време беше прогласена и за неофицијална нова кралица на соулот

I

Iblis

Гостин
Како можете да му посакувате смрт или лошо на некој само затоа што не ви се допаѓа? До каде со овој памет?

Р.И.П Ејми Вајнехаус. Жал ми е, но гледам се пишува се дрогирала, ако е вистина тогаш не ме чуди нејзината смрт, се знае што може да се случи од дрога. Ако не е вистина нека им служи на чест на новинарите кои измислуваат секакви приказни само за веста да биде читана.
Нека и е лека земјата и тежок наркоман си е била уште од времето.

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
И што има врска тоа што Ејми била обожавател на дроги има премногу такви славни фаци што користат па пак ги слушате и им се тресете ко незнам што.
Ејми имаше страшен глас и чуден стајлинг ја почитував премногу :)

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710

Како и да е и се гледаше крајот.
Жално у секој случај за талентот кој го носеше.

T

tanja5

Гостин
Amy Winehouse umre. Neka i e lesna zemjata. Jas ja sakam nejzinata muzika. Shteta shto veke ke nema novi Songs od nea.:(:(

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
нека почива во мир ...ама ..Си го бараше.....побрзо ќе ги жалам оние од Норвешка децата што ни криви ни должни им заврши животот многу брзо, одколку на некоја која можеби имаше кариера и свесно се уништо...едноставно СИ ГО БАРАШЕ.....

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
Уште еден пејач се придружи на клубот 27 ,инаку штета за таков фантастичен вокал,почивај во мир

Kajgana Shop

На врв Bottom