Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
Џајантс и Џагуарс дур имате време. 7 квота двете.
Ако ви е малце убаците и Бронкос 2 со 4.5+ хендикеп

Mарли типс НФЛ типови и анализе !!
Следеќе дојаве друге недеље, 6-7 квота, цена 50€
:icon_lol:

Днска најдов да ја сменим одбраната на Џагс :place:[DOUBLEPOST=1543785704][/DOUBLEPOST]Леле избрзав, Чикаго ме еба :pos:

Леле Џајантс човече, леле Крозби и Пакерс, леле факинг Колтс ејј...а и Кем да се спомне со 4 INT
Chicago Special[DOUBLEPOST=1543795922][/DOUBLEPOST]Пекс го отпуштиле Мекартни.

Последно уредено:
Само што сакав да пишам дека нема една логична причина да не биде отпуштен, еве искочи веста.

Па фала курцу, редно беше.

Бтв - Беличек со челенч крпата у чорапа момент на натпреварот :pos:

Само што сакав да пишам дека нема една логична причина да не биде отпуштен, еве искочи веста.

Па фала курцу, редно беше.

Бтв - Беличек со челенч крпата у чорапа момент на натпреварот :pos:
Neam primeteno za prethodno, sezonava celo vreme mu e vo chorapa.:pos:

Ofsideeee haha klasicen 7-9 poteg na Stilers. :D
Uste eden, nikako da go pogodat snepot. :D

I tret ofsajd imashe, ama dzabe. Haha kakva utakmica, Steelers 16 razlika ispustija.

Последно уредено:
Утакмичиште[DOUBLEPOST=1543811430][/DOUBLEPOST]Аууууууууууууууууууууу офсајдоооооооооооооооооов[DOUBLEPOST=1543811500][/DOUBLEPOST]ХАХАХАХАХААХАХХАХАХАХА ЌЕ СЕ ОТРУЈАМ

ПРАЈТЕ ОФСАЈД ДО КРАЈ!!!

Последно уредено:
Утакмичиште[DOUBLEPOST=1543811430][/DOUBLEPOST]Аууууууууууууууууууууу офсајдоооооооооооооооооов[DOUBLEPOST=1543811500][/DOUBLEPOST]ХАХАХАХАХААХАХХАХАХАХА ЌЕ СЕ ОТРУЈАМ

ПРАЈТЕ ОФСАЈД ДО КРАЈ!!!
Првиот офсајд беше клучен. Веќе беше од релативна поголема дистанца (39 јарди), не знам дали воопшто имаше влијание некој од играчите на Стилерс на шутот, а овој промаши.

Овие Чарџерс тешки г'злари сезонава, пола утакмици ги земаа со голема среќа.

Со таа среќ можда и Чифс ќе ги тепаат у меѓусебниот и ќе добијат bye во плејоф...

п.с. Истото што Пакерс го направија со МкКарти треба да го сторат и Стилерс со Томлин.

Еј денес закаснив на работа затоа што ги гледав Стилерс синоќа..
Едноставно не ги сакаше топката.
Првиот тачдаун на Чарџерс беше офсајд што не го свиреа.
У второ полувреме наместо да пресечат топка у Н зоната овие се судрија еден со друг, Дејвис повреден, тачдан на Чарџерс.

Да видиме инџури рипорт дали Конер е ок...

И да, Томлин треба да си иде, веќе 2-3 сезони го пишуваме ова на форумов.

Со таа среќ можда и Чифс ќе ги тепаат у меѓусебниот и ќе добијат bye во плејоф...

п.с. Истото што Пакерс го направија со МкКарти треба да го сторат и Стилерс со Томлин.
Годинава ги добиваат утакмиците кои лани ги изгубија поради кикерот. Им се врати се што им се зема ланската сезона.

А ми текиња пред сезона ги потценуваше :D

Ти реков уште на старт, реално double digit сезона би имале, и ако не стигнат до 11 победи за тежок флоп би им се сметала сезоната

Супер тим имаат

А ми текиња пред сезона ги потценуваше :D

Ти реков уште на старт, реално double digit сезона би имале, и ако не стигнат до 11 победи за тежок флоп би им се сметала сезоната

Супер тим имаат

А не, не ко тим, само Риверс не можам да го дексам и мислам дека е преценет. :D

Иста драфт класа е со Биг Бен и со Илај Менинг, и двајцата имаат по 2 супербола, така да со волку добри играчи опкружен нема да биде грев и тој да земе еден супербол :)

2012 работев на брод и колешка ми беше Ракел од Сан Диего која што гордо носеше Чарџерс облека и покрај тоа што беа за никаде у тоа време. Сеа она замина да биде чи'рлидерка на Минесота Викингс, Чарџерс се преселија у ЛА и се оправија :)

Риверс е подценет квотербек, страшно прецизен, стабилен у покет, хаубица од рука, само типот има некоја лоша карма и цел живот играл со слаби соиграчи, а никад не се пожалил или бил примадона.

Башка и ептен лајкабл лик ми е, при одвратни створења ко Кем, Илај, Роџерс, Казнс, цел Њу Ингланд и тн, ти не го дексаш Филипчо наш.

Риверс е подценет квотербек, страшно прецизен, стабилен у покет, хаубица од рука, само типот има некоја лоша карма и цел живот играл со слаби соиграчи, а никад не се пожалил или бил примадона.

Башка и ептен лајкабл лик ми е, при одвратни створења ко Кем, Илај, Роџерс, Казнс, цел Њу Ингланд и тн, ти не го дексаш Филипчо наш.

Dumbface Риверс ти бил лајкбл а Роџерс одвратен, бегај бе. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom