Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
Огнени момчиња ГМ да си провери фантази инбокс и слободно нека даде контра-понуда ако сака други играчи од мој тим, давам и четири ако треба :D . Пишав порака на фантазито али дека на кирилица и се глична ништо не дава.[DOUBLEPOST=1543372092][/DOUBLEPOST]И Северните Патриоти исто :D

Последно уредено:
Samo da se prijavam, gledav ova koga bese tamu 2004-5 so topurko i od togas skoro nikogas. Imam i pravila zaboraveno i se i nikako da pocnam pak da gledam :(((( a dosta dobar sport
Inace togas bese pocetok na Tomce pa NE mi bea omileni eve ke receme deka uste se oni (cisto zasto prasuvavte za koj kolku navivaci ima)

Огнени момчиња ГМ да си провери фантази инбокс и слободно нека даде контра-понуда ако сака други играчи од мој тим, давам и четири ако треба :D . Пишав порака на фантазито али дека на кирилица и се глична ништо не дава.[DOUBLEPOST=1543372092][/DOUBLEPOST]И Северните Патриоти исто :D

Што бараш а што нудиш ? :)

Винстон ќе е стартер колово за Бакси или Фицмеџик?

Страшна одбрана изиграа Далас...
Секоја чест

Каубојси очигледно спремни за своето редовно испаѓање у првата рунда од плеј офот на сваки две године.

Џерах ќе се подмоча, и ќе му даде на Гарет нов 11 годишен договор ( пошто неможе Груден да има 10), многу паре на испод просечен квотер ко Дак Прескот, а нема да им даде договори на Демаркус Лоренс, Џејлон Смит, и така :icon_mrgr:

@ElNinho
Ќе постираш табела на крај за предикциите за која екипа колку победи ќе има на крај?

Баш ме интересира што предвидувавме и што вика реалноста, дека некако тотално заборавив, а ептен ми се интеерсни вакви ствари мене :D (не постирај сега ништо, на крај постирај :D )

Винстон, али со нив не се знае, може он да фрли два интерсепшна у прва четвртина и да го седнат на клупа
Знам, ама преку тасета од Стафорд на фантази :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom