Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
Следен викенд со Џајантс играат..

За три-четири недели со 49ерс..

То е, со среќа плејоф на Мечкиве.

Дури мислам и со Ремси имаат шанса..

Во плејоф лагано прва утакмица се уплаќа ол-ин против нив и тоа е тоа, стави пара земи пара[DOUBLEPOST=1542928938][/DOUBLEPOST]Боже колку е лош Колт...

Последно уредено:
Колеџ левел КБ...

Штета за редскинс...[DOUBLEPOST=1542943203][/DOUBLEPOST]Рандом...

Не ќе е лошо да пишеме тука листа на фанови кој за која екипа е...знам има неколку староседелци тука на темава, ама сега од последниве години кога дојдоа нови луѓе и темава повеќе постови има може да си ставиме тука некоја листа чисто онака да се знаеме :D

dragonsky: Buccaneers
Марли: Lions
true blue: Patriots
Tonchie: Steelers
Iceboy: Packers
Newton': Eagles
Nikac_Aerodrom: Patriots

Во моментов не ми текнува на други или ако ми текнало не сум знаел за која екипа сте :D
Допишете си :D

И еве да го honor the отварачот на темата:

Neno-WH: Patriots[DOUBLEPOST=1542946756][/DOUBLEPOST]This Thanksgiving I am thankful for тоа што има додатни граници/хендикепи во кладилница и за тоа што Џајантс не беа дел од триве утакмици

upload_2018-11-23_5-20-0.png

Последно уредено:
Не сум ја фан на Лајонс кој ти рекол тоа.:icon_lol:
Одувек сум бил фан на Рамс, јеа, Супербол годинава бејбе!! :pos:

Колеџ левел КБ...

Не ќе е лошо да пишеме тука листа на фанови кој за која екипа е...знам има неколку староседелци тука на темава, ама сега од последниве години кога дојдоа нови луѓе и темава повеќе постови има може да си ставиме тука некоја листа чисто онака да се знаеме :D

Во моментов не ми текнува на други или ако ми текнало не сум знаел за која екипа сте :D

Neno-WH: Patriots[DOUBLEPOST=1542946756][/DOUBLEPOST]This Thanksgiving I am thankful for тоа што има додатни граници/хендикепи во кладилница и за тоа што Џајантс не беа дел од триве утакмици

Прегледај го приврзокот 199963
Процедурално, кај има алтернативни хендикепи освен Спортлајф? Или 2win ти е ова? Мудро изиграно.

Иначе Ремси:icon_lol:. Серете слободно, од лани почнав фул-тајм да пратам, како да не сум за нив?:нинџ:

Процедурално, кај има алтернативни хендикепи освен Спортлајф? Или 2win ти е ова? Мудро изиграно.

Иначе Ремси:icon_lol:. Серете слободно, од лани почнав фул-тајм да пратам, како да не сум за нив?:нинџ:
Спортлајф е, не знам за други кладилници дали има

Колеџ левел КБ...

Прегледај го приврзокот 199963

Dallas Cowboys :D:D

Ја сум за KC Chiefs, од старт, 0-0, али примаме заинтересирани у бендвегон [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom