Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Процедурално, кај има алтернативни хендикепи освен Спортлајф? Или 2win ти е ова? Мудро изиграно.Колеџ левел КБ...
Штета за редскинс...[DOUBLEPOST=1542943203][/DOUBLEPOST]Рандом...
Не ќе е лошо да пишеме тука листа на фанови кој за која екипа е...знам има неколку староседелци тука на темава, ама сега од последниве години кога дојдоа нови луѓе и темава повеќе постови има може да си ставиме тука некоја листа чисто онака да се знаеме
dragonsky: Buccaneers
Марли: Lions
true blue: Patriots
Tonchie: Steelers
Iceboy: Packers
Newton': Eagles
Nikac_Aerodrom: Patriots
Во моментов не ми текнува на други или ако ми текнало не сум знаел за која екипа сте
Допишете си
И еве да го honor the отварачот на темата:
Neno-WH: Patriots[DOUBLEPOST=1542946756][/DOUBLEPOST]This Thanksgiving I am thankful for тоа што има додатни граници/хендикепи во кладилница и за тоа што Џајантс не беа дел од триве утакмици
Прегледај го приврзокот 199963
Спортлајф е, не знам за други кладилници дали имаПроцедурално, кај има алтернативни хендикепи освен Спортлајф? Или 2win ти е ова? Мудро изиграно.
Иначе Ремси. Серете слободно, од лани почнав фул-тајм да пратам, како да не сум за нив?
![]()
Колеџ левел КБ...
Штета за редскинс...[DOUBLEPOST=1542943203][/DOUBLEPOST]Рандом...
Не ќе е лошо да пишеме тука листа на фанови кој за која екипа е...знам има неколку староседелци тука на темава, ама сега од последниве години кога дојдоа нови луѓе и темава повеќе постови има може да си ставиме тука некоја листа чисто онака да се знаеме
dragonsky: Buccaneers
Марли: Lions
true blue: Patriots
Tonchie: Steelers
Iceboy: Packers
Newton': Eagles
Nikac_Aerodrom: Patriots
Во моментов не ми текнува на други или ако ми текнало не сум знаел за која екипа сте
Допишете си
И еве да го honor the отварачот на темата:
Neno-WH: Patriots[DOUBLEPOST=1542946756][/DOUBLEPOST]This Thanksgiving I am thankful for тоа што има додатни граници/хендикепи во кладилница и за тоа што Џајантс не беа дел од триве утакмици
Прегледај го приврзокот 199963