Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
Roger Goodell rejected this proposal :D

Не, ептен така би се измешале работите, а сме доволно играчи за да ни одлучуваат и некои такви кои нема да бидат у прв план (лани мене ме извадија играчите кои ми беа дополнително земени како фри ејџентс).

Туку, лани бевме 14 души, сеа се надевам дека ќе бидеме 16 барем па ај и 20 да бидеме поделени у 4 дивизии, да биде појако. :D

Ќе ве означам сите што лани учествувавте и кои сте сеуште во лигата присутни, само треба да се логирате.

@Nikac_Aerodrom
@BilboBaggins
@Prime
@Iceboy
@Huddle
@Tonchie
@beneamata
@Leo Bonnie
@Cappie
@Near
@dragonsky

плус @SanIker, @KembaW и @true blue кои се редовни НФЛ гледачи но лани не играа, а можеби би сакале да се придружат.

Секако и другите се добредојдени. :D

Драфтот најубаво да биде малку понапред од лани кога беше на 3 дена пред почетокот на сезоната, сега нека биде на 10+ дена пред стартот, крај на август.

Иако не е опасно да ти одбере сам компјутерот, јас лани со таков тим после дополнително изменаџиран стигнав до Супербоулот. :cool:

п.с. сеа кога се враќав низ темава да видам кои бевме лани пријавени, гледам дека пола од страниве на темава се испишани за ланската сезона, а претходно требало дури 7 години, што значи интересот е зголемен, me like it. :love:
Го заборај шампионот од лани те мене :mad::mad::mad:

Не мора да бркаме бројка јас мислам, подобро е да видиме сега кои сакат да играат (претпоставувам истите од лани плус-минус пар луѓе)

Него...ептен промени ќе има годинава.
Ја каснам пар месеци со ова, али ептен глупи праивла прават НФЛ, прашање на време е кога ќе измислат некое правило што секој контакт за фаул ќе го сметаат, и играва ќе стане flag football "for the safety of the players!!11!!" и после пак нека се жалат зошто рејтинзите ќе им паѓаат.
Дно и никаква визија.

https://twitter.com/NFLFootballOps/...rame?id=twitter-999060252753571840&autosize=1

Koi utakmici i koga kje davaat na SK pre-season?
http://sportklub.hr/Americki-fudbal/NFL/a64401-Zagrijavanje-za-NFL-na-Sportklubu.html
3. kolovoza u 2 sata nakon ponoći, Baltimore i Chicago.

Sljedeća
utakmica je 17. kolovoza u isto vrijeme, a sastaju se Washington i New York Jetsi.

Četiri dana kasnije gledamo Indianapolis i Baltimore (02.00).

А исто така и:
Cleveland - Philadelphija (24.08. u 2.00), Tampa Bay - Detroit (25.08. u 2.00), Los Angeles Chargers - New Orleans (26.08. u 2.00), Buffalo - Cincinnati (26.08. u 22.00) i Dallas - Arizona (27.08. u 2.30)

Не, ептен така би се измешале работите, а сме доволно играчи за да ни одлучуваат и некои такви кои нема да бидат у прв план (лани мене ме извадија играчите кои ми беа дополнително земени како фри ејџентс).

Туку, лани бевме 14 души, сеа се надевам дека ќе бидеме 16 барем па ај и 20 да бидеме поделени у 4 дивизии, да биде појако. :D

Ќе ве означам сите што лани учествувавте и кои сте сеуште во лигата присутни, само треба да се логирате.

@Nikac_Aerodrom
@BilboBaggins
@Prime
@Iceboy
@Huddle
@Tonchie
@beneamata
@Leo Bonnie
@Cappie
@Near
@dragonsky

плус @SanIker, @KembaW и @true blue кои се редовни НФЛ гледачи но лани не играа, а можеби би сакале да се придружат.

Драфтот најубаво да биде малку понапред од лани кога беше на 3 дена пред почетокот на сезоната, сега нека биде на 10+ дена пред стартот, крај на август.

Иако не е опасно да ти одбере сам компјутерот, јас лани со таков тим после дополнително изменаџиран стигнав до Супербоулот. :cool:

п.с. сеа кога се враќав низ темава да видам кои бевме лани пријавени, гледам дека пола од страниве на темава се испишани за ланската сезона, а претходно требало дури 7 години, што значи интересот е зголемен, me like it. :love:

Јас сум за интересиран за да се приклучам оваа година.

@Nikac_Aerodrom
@BilboBaggins
@Prime
@Iceboy
@Huddle
@Tonchie
@beneamata
@Leo Bonnie
@Cappie
@Near
@dragonsky

Рачунајте ме и мене :kruna:

Го заборај шампионот од лани те мене :mad::mad::mad:

БИГ ДИК ШАШЕ! :icon_lol:

И Том Брејди сака да го заборави Ник Фолкс јбг. :D

Aко сте сите 14 од лани активни пак, плус сеа @Џони От и @TripleG би биле таман 16, за 4 по 4 дивизии, ќе бидеме исто ко една real-life NFL конференција. (y)

Добра квота им дале на Чикаго вечер богами

Копиле те тагнав. :D

Ќе се преброиме да видиме колку сме сигурни?

И конечно NFL, макар и оваа со резервни состави на два ужасни тима.

Играм и јас, веќе ја спремам драфт таблата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom