Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

, не верувам дека така можат и со НЕ. Класичен пример на добар тим со лош тренер. Мислам дека Томлин е само добар во делот со мотивацијата, тактички е тапа. Како може у последен напад да повикува пас игра на втор и трет обид и да им остави тајм аут и пеесетина секунди на Балтимор. Веќе почнаа заебанциите на негова сметка дека само што ќе го види Беличек тој почнува да се дави во пот. Јас го имав, односно компјутерот ми го имаше одбрано Лак бе, го чував до 9 коло
Победа врз @Марли во 1/4 финале, најмногу благодарение на Џејк Елиот и Џеред Кук, другите ми потфрлија, ама среќа и нему му потфрлија а и тоа што го оставил и seoski Зик на клупа.
Во полуфинале речиси сигурно ќе изгубам од @BilboBaggins и тоа со поени од Томас, играчот кој го дадов во трејдот за Кем кај него, стопосто
	@Марли недочека да го искористи во фантазитоThe Bad Man is back on Sunday!!!
Утревечер Денвер-Колтс ТНФ....најлош рејтинг ќе им има утакмицата![]()
Грешка сиНе, и покрај што се срање годинава, овие два тима сеуште се меѓу првите 10 по број на фан базата во Америка, на стара слава нормално.
Ова ќе биде еден од по гледаните ТНФ сезонава.

Браунс во Лондон...нормално никој нема да станува рано да гледа 
 )Бива ли бе ваков секс да ми даде Хант кој 10 утакмици го нема никаде?Јас го имав, односно компјутерот ми го имаше одбрано Лак бе, го чував до 9 коло
Победа врз @Марли во 1/4 финале, најмногу благодарение на Џејк Елиот и Џеред Кук, другите ми потфрлија, ама среќа и нему му потфрлија а и тоа што го оставил и seoski Зик на клупа.
Во полуфинале речиси сигурно ќе изгубам од @BilboBaggins и тоа со поени од Томас, играчот кој го дадов во трејдот за Кем кај него, стопосто

Бива ли бе ваков секс да ми даде Хант кој 10 утакмици го нема никаде?![]()