Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
Не игра вечер Фурнет, така да ќе го видиме Блејк во право светло :D

Затоа уште повеќе мислам дека ќе мора да атакува на ресиверите. :cautious:

Или ќе има 3 TD 1 INT или 1 ТD 3 INT, нема средина. :icon_lol:

Ја пишав Стилерс кец, мислам дека ова им е најголемата шанса што ја имале да го тргнат комплексот, цела офанзива им е во ненормална форма, дефанзивата им е солидна, ако ја утупи пак Томлин и загубат ради негови грешки, нека го отпуштат уште сезонава пред плејоф. :D

Затоа уште повеќе мислам дека ќе мора да атакува на ресиверите. :cautious:

Или ќе има 3 TD 1 INT или 1 ТD 3 INT, нема средина. :icon_lol:

Ја пишав Стилерс кец, мислам дека ова им е најголемата шанса што ја имале да го тргнат комплексот, цела офанзива им е во ненормална форма, дефанзивата им е солидна, ако ја утупи пак Томлин и загубат ради негови грешки, нека го отпуштат уште сезонава пред плејоф. :D
На НЕ пак ќе им фалат клучни лајнбекери, како ван ној на пример, ама морам да ги поддржам дечките, Гронк им го има бројот на стилерс, мислам повеќе ТД од утакмици изиграни против нив и втор тим по број на ТД за гронк после Мајами. Јас ги пуштив појачан х2 -4.5 поени. Мада навивачка перспектива има типот :D

Жално ќе биде да не влезе Роџерс у плејоф, нецелосно опоравен пак си ги ремети Пантериве.

Фамбл тачдаун во енд зоун му прават на Кизер :pos:[DOUBLEPOST=1513541594][/DOUBLEPOST]Роџо седи си дома, гледај си повредата, остај го детето да игра:tapp:

Толку од плејоф шансите на Пакерс

Не игра вечер Фурнет, така да ќе го видиме Блејк во право светло :D
И богами го видовме :D
:cuc: :cuc: Каква МВП партија нек си ибе матер :cuc: :cuc:

Бортлес мајки ебава, али пак ќе испадне резервниот мој квотер на фантази да има повеќе поени, ти ебам четирите тачдауни на Кем, уште еден ќе фрли до крај сигурно...

Ги утнав и ресиверите, да немаа бековите таква текма вчера, @BilboBaggins ќе ме јадеше сигурно.

Роџерс првпат со 3 INT од 2009 година, ова е најлошата партија која јас сум му ја гледал, се осеќа отсуството. Но мора пак да се напомене и мизерната одбрана на Пакерс. Мора да го шитнат дефанзивниот координатор догодина, имаат добри играчи, а играат катастрофа у одбрана.[DOUBLEPOST=1513545485][/DOUBLEPOST]Jeronimo Allison just dropped Green Bay playoff hopes.

на крај ќе испадне дека и поклонетиот тачдаун за Каролина ќе ја реши утакмицава...

Последно уредено:
Како што добија шанса за последен напад, така и го испуштија. Тоа е тоа од ГБ, не верувам да фатат плејоф.

Let's go Pats!

Само кај мене не работи ниту еден стрим за Петс-Стилерс? Хелп ? :D

Инсталирај си ACE Player
acestream://88ed3eb027715170bbc30d6e6278401917901c2c
Скај Спорт англискиот. Попат даваат јахлајтс од други натпревари кои се во исто време.
Мој омилен начин за следење НФЛ (освен ако нема стрим).

Nemaat srekja Steelers, tolku od Brown. Prasanje e i playoff dali bi igral.
Jas preeska gledav na YouTube dobri strimovi imase.

Толку од Браун за регуларнава сезона сигурно, ако го нема и за плејоф, огромен удар за Стилерс, Џуџу и Брајант се супер, но не можат да се споредат со еден од тројцата најдобри ресивери во лигата.

Сиетл добива rampage од Рамс на домашен терен, legion of shit, прц. :kuracc:

Џими како игра, го вади максимумот од нападот на 49ерс, браво.

РИП Сихокс, една од покул франшзите за мој вкус оваа деценија, баш поштувам вакви defense first франшизи со сосема добар напад, штета што не трчаа тогаш против Петс... али то е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom