Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
The Philadelphia Eagles are increasing their offer to Sam Bradford.

Го читам насловов и се мислам....
Дали гледам трпеливост и толерантност или е тоа некое високо ниво на професионализам кое за нас е далеку од разбирливо.

И уште ќе прочитам некој коментар тука,дека Освајлер,кој има голема заслуга за годинешнава титула, нема да добие богат договор од Денвер:pos:

Што заслуга има Освајлер за титулата жити бога ? :icon_lol:

Сем Бредфорд го продолжил договорот 2 год 36 мил од кои 26 мил загарантирани. :icon_lol: Иглс се поглупи и од што мислев.

Пантерси му бапнаја франчејз таг на Џош Норман, сосема очекувано, можда и најдобриот корнер годинава.

Флако уште 3 године у Рејвенс, 66 мил од кои 46 загарнтирани и 40 милиони сајнин бонус :vozbud:
Имало бетер од Иглси :icon_lol:

Вон Милер очекувано си лапна франчејз таг, и сега Освајлер ќе си оди зашто нема да го платат толку многу колку што други ќе му понудат. 100% ќе оди во тим како Кливленд(ако не драфтуваат QB), Хјустон и слични на нив, е тек тогаш ќе гледаме Хојер втор дел, само полошо. Реално со перформансот на QB на денвер сезонава, поготово во плејоф, мене да ме земеа, немаше да има преголема разлика. Искрено се надевам дека сум грешка, зашто знам дека за да влезеш во НФЛ и да опстоиш таму треба многу труд, кој секој од овие што играат го дале. Ама ликови како Освајлер не ветуваат дека можат да направат посериозна кариера, иако со овој договор што ќе го земе годинава ќе се обезбеди сигурно. Ако мора да типувам, Мекарон од Синси, мислам ќе биде многу подобар QB од Освајлер.

Што заслуга има Освајлер за титулата жити бога ? :icon_lol:

Сем Бредфорд го продолжил договорот 2 год 36 мил од кои 26 мил загарантирани. :icon_lol: Иглс се поглупи и од што мислев.

Пантерси му бапнаја франчејз таг на Џош Норман, сосема очекувано, можда и најдобриот корнер годинава.

Флако уште 3 године у Рејвенс, 66 мил од кои 46 загарнтирани и 40 милиони сајнин бонус :vozbud:
Имало бетер од Иглси :icon_lol:
Нормално дека има заслуга,додека го мењаше Менинг имаше 5 победи од кои две против најдобрите во моментот Петриотс и Бенгалс.Згора на тоа како усрано играше Менинг пред да се повреди со само 9 ТД и 17 ИНТ сигурно немаше да бидат први во конф.
Освајлер останува,можам да се кладам на тоа
А Кливлент ќе бира Carson Wentz или Jared Goff

Нормално дека има заслуга,додека го мењаше Менинг имаше 5 победи од кои две против најдобрите во моментот Петриотс и Бенгалс.Згора на тоа како усрано играше Менинг пред да се повреди со само 9 ТД и 17 ИНТ сигурно немаше да бидат први во конф.
Освајлер останува,можам да се кладам на тоа
А Кливлент ќе бира Carson Wentz или Jared Goff

Абе све тоа да, али како што кажа и Никац, годинава за све у Бронкос е најзаслужна одбраната, и мислим дека со ваква одбрана ќе беа шампиони и со Џони Манзиел или Мет Стафорд :)

Најверојатно Кливленд ќе го земат Гоф, иако според мене од тоа малку што сум глеал од колеџ играчиве Пакстон Линч ми оставил најголем впечаток, али излезе дека имал некоја повреда на рамото и може да се деси да не биде ни топ 15

Абе све тоа да, али како што кажа и Никац, годинава за све у Бронкос е најзаслужна одбраната, и мислим дека со ваква одбрана ќе беа шампиони и со Џони Манзиел или Мет Стафорд :)

Најверојатно Кливленд ќе го земат Гоф, иако според мене од тоа малку што сум глеал од колеџ играчиве Пакстон Линч ми оставил најголем впечаток, али излезе дека имал некоја повреда на рамото и може да се деси да не биде ни топ 15
Нема шанси да го бираат Гоф пошто Венц е консензун број еден квотербек на драфтот и скоро сигурно ќе заврши во Кливленд.Како прв пик Тенеси би требало да го изберат Laremy Tunsil. Секако можен и некој трејд тука, така да ќе видиме ни претстои интересен драфт.

Нема шанси да го бираат Гоф пошто Венц е консензун број еден квотербек на драфтот и скоро сигурно ќе заврши во Кливленд.Како прв пик Тенеси би требало да го изберат Laremy Tunsil. Секако можен и некој трејд тука, така да ќе видиме ни претстои интересен драфт.

Се зезав за Гоф, пошто нели Кливленд е у прашање :icon_lol:
Сега па читав шпекулации дека постои мала многу мала шанса Тенеси да пропуштат Тансил и да го земат Џејлен Ремзи најдобриот дефанзивец на драфтот кој може да игра и корнер и сејфти !!
Исто и после комбајнот многу му рипнале акцијете на ДеФорест Бакнер уште еден дефанзивец и може многу лесно да биде 4 или 5 пик

Според мене убедливо најдобриот ТД за сезонава[DOUBLEPOST=1457218220][/DOUBLEPOST]Broncos offer Osweiler 3-year deal worth up to $45M

Последно уредено:
Менинг одлучил да се пензионира, утре најверојатно и официјално ќе излезе на прес да го соопшти тоа. Паметна одлука од негова страна, доста му е, последниве сезона и пол ептен нагло пропадна, не вреди да се брука више. Зема супербол, заврши како шампион, нека земе некој одмор и ГМ или тренер што сака, сигурно ќе се најде некој тим што ќе му даде шанса.

И мегатрон отиде. Им легна годинава за пензионирање на легендите

Освајлер се договорил со Хјустон. Каперник е можна замена во Денвер.

Ос у Тексанс, просечен КБ у просечна екипа, нек си ебе матер :icon_lol:
Појќе штета на Бронкос може да им напрае заминувањето на Малик Џексон, кој замина у Јагуарс 6 године 90 милиони доби ( 43 загарантирани) :)
Најверојатно сега Бронкос ќе тргнат по Каперник и РГ3 ако не и по двајцата

ДеМарко Мури у Тајтанс, хахаха Иглси си ебаја матер

Марвин Џонс од Синсинати замена за Мегатрон у Лајонс. Добар избор на Лајонс, малку поразличен играч од Мегатрон е, али одличен е, у Синсинати беше у сенка на Грин сега ќе биде прв избор у нападот за Стафорд

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom