Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
СК коментаторите ги имам слушано цели минута-две.
Боље да ми сецка стримот него да се нервирам со глупи коментатори.

Интересна испадна на крајот и Сихокс-Долфинс. Вилсон се покажа во вистинско светло кога највеќе требаше.
Мада без Маршон Линч тешко дека и во плејоф ќе влезат.

многу глупи коментатори на СК, после 1/4 ги направија шампиони Далас и Прескот хол оф фејмер.

Јака утакмица Рејдерс и Сејнтс, на крајот Кар се жалеше на повреда па мораше да одат на 2 поени за победа, неможеше да издржи да игра продолжение.

Хрватите или Србите ги критикувате?

И ја исто сакав да прашам.
Србите немаат појма, ама за хрватите Хрвоје и Иван ако кажете лош збор, боговите на фудбалот ќе ве казнат, многу се јаки !!

И старт со победа на Лајонс, каква утакмица играле со Колтс :cuc:
Метју Софторд не сум го пофалил 4 сезоне, редно е :icon_lol:

Глеајте сеа како Палмер и Фиџералд ќе им се помочаат на Петриотси :)

Добро се држат Петриотс, одличен почеток имаа. Реално најтешка утакмица е оваа со оглед на околностите, без Брејди, Гронк, пола офанзивна линија и Нинкович. Одличен гејм план имаат до сега, намерно му пуштаат на Рб-то да има поголем импакт, за да не дозволат big plays. Исто така Џонсон е ѕвер, не е дека му пуштаат :D
Ако поентираат сега НЕ, интересно ќе биде да видиме како ќе одговори аризона.

Штета за фамблот, ја имаа утакмицава во раце. Се вратија во живот аризона, ќе биде крваво до крај.

И ја исто сакав да прашам.
Србите немаат појма, ама за хрватите Хрвоје и Иван ако кажете лош збор, боговите на фудбалот ќе ве казнат, многу се јаки !!

И старт со победа на Лајонс, каква утакмица играле со Колтс :cuc:
Метју Софторд не сум го пофалил 4 сезоне, редно е :icon_lol:

Глеајте сеа како Палмер и Фиџералд ќе им се помочаат на Петриотси :)
Србите, Хрватите на Пакерс беа одлични.
За Кардиналс немам зборој, да изгубиш дома без Брејди и Гронк..

Србите, Хрватите на Пакерс беа одлични.
За Кардиналс немам зборој, да изгубиш дома без Брејди и Гронк..

И тоа на Пакерс беше само Иван со тој третиот што им доаѓа кој има многу утакмици у еден ден.
Двајцата беа на Далас-ЊЈ, ги обожавам, толку знаење од Амерички фудбал не веруем дека има некој друг на балканов oд Иван Ивковиќ.

https://www.facebook.com/1363100200366886/videos/1399171550093084/?hc_ref=PAGES_TIMELINE

За Кардиналс немам ни ја, све мислев дека ова ќе биде нивна сезона, после ланската кога конечно добија една утакмица у плеј офот, годинава да ида чекор појќе, чак ми са и едни од фаворитите за титула.
Вчера слабо, освен Лери другите потфрлија скроз

Последно уредено:
Најјака е двојкава шо коментира на СК бе. Кај имаат знаење за НФЛ, секој пренос го прават забавен, на отварањето на сезоната кога почнаа да се објаснуваат дали казните за пушење трева треба да постојат и да се толку драстични :pos::pos:, нема една тема на која се согласуваат, па цело време се објаснуваат, најјаки се, не може они да не чинат за коментатори.

RG III go skrsil ramoto 6-8 nedeli pauza. Nema srekja detevo nek si ebe majkata :(

Big Ben i Antonio Brown gi mocaat indijancite.
Edna od poodvratnite ekipi mi se posebno so onoj klovnot Norman, ne mi se verue deka dobi tolkav dogovor :icon_lol:

RG III go skrsil ramoto 6-8 nedeli pauza. Nema srekja detevo nek si ebe majkata :(

Big Ben i Antonio Brown gi mocaat indijancite.
Edna od poodvratnite ekipi mi se posebno sega so onoj klovnot Norman, ne mi se verue deka dobi tolkav dogovor :icon_lol:

Antoni Brown u poslednio 16 utakmici koa igra so Big Ben ima 2000 i kusur jardi, zivotno

Antoni Brown u poslednio 16 utakmici koa igra so Big Ben ima 2000 i kusur jardi, zivotno

Ова година ако останат здрави и Brown и Roethlisberger мислам дека сигурно ќе ја помини границата од 2000 Yds (Рекордот за најмногу јарди е 1964 на Calvin Johnson oд 2012 година). Чудно е како е толку доминантен бидејќи не е ниту најбрз ниту пак е многу висок (понизок е од 180 см) ама доминацијата изгледа се должи на тоа што Brown е убедливо најдобар route runner во лигата.

Од сношти

Ова година ако останат здрави и Brown и Roethlisberger мислам дека сигурно ќе ја помини границата од 2000 Yds (Рекордот за најмногу јарди е 1964 на Calvin Johnson oд 2012 година). Чудно е како е толку доминантен бидејќи не е ниту најбрз ниту пак е многу висок (понизок е од 180 см) ама доминацијата изгледа се должи на тоа што Brown е убедливо најдобар route runner во лигата.

Од сношти
Зошто Норман не играше на Браун?

Зошто Норман не играше на Браун?

Играше на почеток, и после се фатија меѓу себе играчите на Редскинс, Норман и и еден од сејфти играчите Брутон мислим дека беше, и после Хол ги смируваше двајцата.
После тоа Бриленд беше на Антонио Браун, ваљда ради нервозата на Норман. Ќе му го изгореше и на него шупекот, не игра некоја улога :)

Иначе неколку работе у животот не ми се јасни, а една од нив е како Џеф Фишер е уште тренер у НФЛ :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom