Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
Ретко од НФЛ играч да слушниш ваква изјава...

Брејди буквално цела кариера играше со попуст за Пејтриотс, ни една година не бил у топ 3 најплатени играчи у НФЛ

Ова ќе биде предобро...

Последно уредено:
Почнува ревијалниот дел од НФЛ лигата, од четврток 3ти август, со повраток на Арена Спорт, HALL OF FAME GAME: NEW YORK JETS - CLEVELAND BROWNS во 2 часот по полноќ на Арена Премиум 1 и Аренаспорт 1 Хрватска.

Потврда од коментаторот на Арена, ќе има по една утакмица во Недела од 19 и 22 часот, до сега имаше на Спортклуб по две од 19 и 22, исто ќе има РедЗоне што е супер за фантази. Прочитајте го целиот тред

Потврда од коментаторот на Арена, ќе има по една утакмица во Недела од 19 и 22 часот, до сега имаше на Спортклуб по две од 19 и 22, исто ќе има РедЗоне што е супер за фантази. Прочитајте го целиот тред
Ova e za arena zagreb, belgrad mozi drugo ke tera imaat tie poke resursi.
Ova so red zone bi bilo novo za nas sho sledime samo na tv , ne znam dali ima komentar ili gi pustaat amerite sho e podobra verzija mi se chini :D

Оваа година пак ќе играм :) најверојатно ќе бидам во МК до крај на сезона :)

Иначе само да објаснам, постов ми беше за прашување, не планирам комиш да сум, ќе треба друг да организира :D

Count me in за фантази, од драфт на драфт само за тоа се уклучувам на форумов :)

Screenshot_20230828_203652_NFL Fantasy.jpg

Oва се тие што игравте лани, ре-пријавете се тие што не се пишавте до сеа, да се изброиме до петок и да ги додадам новите после. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom