Американска пита

Мене баш ме бендиса... ме мана некоја носталгија, ко јас да сум бил во филмот

И јас ги имам сите гледано интересни се.Еве го најновиот дел

Голем фан сум на франшизата сите филмови се интересни и смешни мене најдобри ми се 1 и 2 со легендарната дружина Jimbo,Stifler,Oz,Kevin и Finch закон се:pos:

Reunion e превртување.:cuc:

ај да се најде некој корисен нека пушти линк од american reunion само да не биде кино снимка :)

Лично Reunion ми е тешко срање .. ми ја ебе интелигенцијата со дешавките во филмот .. само првите 2 дела ги признавам , се друго е само обид за правење пари за стара слава и процес на уништување на добра франчиза.

Ај нека ми пушти некој добар линк,симнав еден само што искочи и клипче до 50 у пм.

Само сцената со капакот од тенџерето и не мора понатака :LOL::place::LOL::place: Значи повраќав од смеење :D

Може линк по ПП за филмов :unsure:

Има добра снимка на замунда, прв е во 10-те активни.
Симињајте :D

Интересно, но не е како првите ,нема толку зезанции,комедија и др ,само Стифлер беше сеуште таков "забеган" ,другите се беа уозбилени

Интересно, но не е како првите ,нема толку зезанции,комедија и др ,само Стифлер беше сеуште таков "забеган" ,другите се беа уозбилени
сцените со стифлер беа комедија, другово тешка драма!!!

Просечен, да не кажам досаден филм. Ги нема шармот и духот на деведесетите. После тројката некако се изгубија со клише финти, моронски ситуации што не се смешни и безвезе дијалози. Jim и понатаму најинтересен карактер поради својата наивност и глупост. Оценка 5/10. Вреди само тоа што Ali Cobrin ја видов го ла :D.

Сѐ уште одличен филм! Имав страв дека можеби нема да биде ни приближно добар како првите но добро е, усппеја да внесат шарм во филмот, дел од она старото „Американска пита“.

Не можеме да очекуваме еднакво добро како претходните три, така да според мене успешно го изработиле продолжението. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom