Американска пита

Ги имам гледано првите 2 и последниот Бета Хаус.

Овој последниов има добар саундтрак, многу голотија :) Ми се допадна :)

Ги имам гледано првите 2 и последниот Бета Хаус.

Овој последниов има добар саундтрак, многу голотија :) Ми се допадна :)

Глеј го третиот, најсмешен е:vozbud:

Негледам ништо посебно во American Pie било кој дел. Најобичен хумор прифатлив за сите луѓе и сите ворзасти, продавање на младост и убавина и сите други работи за кои човекот сонува. Релативно лесни на око. Интересни се ама никогаш не би ги ставил во колекција. Повеќе ми се за на телевизија, да траат додека правам муабет со друштво, па да се има теми за муабет.

Свадбата, т.е. 3 дел не ми се бендисва некако. Се останато, закон. :baeh:

ejjjjjjjj sum gi gleal site i top se od 1 do 6

Најзакон комедија ејј!!

5ката (Naked Mile) и 6ката (Beta House) се најдобри !
А некако најглуп дел ми е 4ката :jaj:

Првите 3 дела беа она вистинското да се изгазиш од смеење 4,5,6 со новите глумци некако многу поглупави ми се.

филмовите ми беа закон во 8мо одделение,ама сега ми се ептен некако „американско“ глупи..:toe:

ги имам гледано сите а штотуку го догледав Бета Хаус...
дефинитивно Бенд Камп ми беше најглуп... типот ( помалиот брат на стифлер) јес да е згоден али одвратна улога има

не е тоа тоа... до 3тиот дел некако ај... ама последниве делови, чиста еротика. Забегуваат од трасата...

Не знам колку делови имам гледано од филмов.Мислам 3 или 4.Како и да е премногу ми се допаѓа.

Gi imam gledano (i se uste si gi gledam) 1, 2 i 3. Probav 4kata da go gledam, ama zaspav, 5kata uste na pocetok se otkazav, a 6tiot ne mi e ni pocnat. I ke se soglasam so poveke prethodni postovi, 1, 2 i 3, so originalnata ekipa se najdobri, a se po 3tiot del e veke videno...
Najjak mi e prviot del, definitivno...

мене сите ми се свиѓаат и мнооооогу ми се интересни:pipi:

Прва асоцијација на American Pie ми е сцената кога Џим нема да може да ги дигне двете раце кога ќе го начека полиција гол на кров и со лепакот на рака. :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom