Американска пита

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
што мислите за серијата на филмови American Pie ? Според мене првите 3 дела беа онака најдобри ... после стана некако ептен глупави со ептен голотии... скоро како порничи... имаше и во првите 3 али сепак беше добро... ! Еве, да го земеме на пример последниот дел со наслов : American Pie Beta House ! Филмот е добар не викам не! сум се изнасмеал квалитетно ! Но дали треба да се зголеми нивото на цензура во ваквите филмови? Очекувам мислења ! :salut:

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.222
Поени од реакции
952
Само првите 3 дела ги имам гледано и интересни се, ептен откачени :)

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.049
Поени од реакции
105
...јас ги имам сите 6 делови на цд-а и сите делови ми се закон, немам критики за филмовите... супер се

Saiya Jin

Dizzy Fingers
Член од
26 април 2006
Мислења
1.266
Поени од реакции
10
Само првите 3 се оригиналите. Другите се само водат на стара слава. не се нешто којзнае што. Се се поврзува со Стифлер и во секој филм го има таткото на Џим друго нема ништо поврзување со старите филмови

DiaMond

...*SyLar*...
Член од
28 јануари 2007
Мислења
53
Поени од реакции
0
pa toa e dobro to be...neka ima malce golotija:P. Se zezam ali neznam najjaki bea 4 i 5 :P.....i ondak to

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
шестиот дел е најлуд... најповеќе глупости и слично... ! имаше и некој работи кои беа грди како руски рулет со пиштол кој наместо куршуми имаше спрема од коњ ! :S

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
ги глеав сите делови.мислам дека само првите три се асални,некако поминува и 4иот,а 5 и 6 се некако направени..колку да се рече

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.548
Поени од реакции
2.737
Се слагам со Маца мк и јас првите 3 дела се правите american pie другите се само очајнички потези да не се изгуби името и популарноста на овакви филмови.Додека беа Џимбо и Финчи ( motherfucker ) супер беше без нив ништо :wink:

don PASCAL

Tne last Don Protected By the Mafia..
Член од
2 октомври 2007
Мислења
647
Поени од реакции
19
ama sto e najvazno AMERICAN pie 1 2 3 4 5 6 mora sekoj da gi ima vo kolekcijata

barem jas taka mislam

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Сите делови ги имам гледано, по најмалку 3 пати

И веќе шо знам изгуби на шмек, вкрај американ дрим,
Во филмот се 90 % јаки женски, цело време се работи кој поќе ќе легни кој поќе ке се испијани :) .
PlS Not another American Teenage Movie :icon_roll

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.863
Поени од реакции
50.290
Одкако го снема Стуфлер отиде у мамина тој филм..

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097

Во филмот се 90 % јаки женски, цело време се работи кој поќе ќе легни кој поќе ке се испијани :) .
Flix, да можеше на филмови да се ставаат смајлиња како коментар, признај дека на овој цело време ова смајли ќе го ставаше :drk::drk::drk:

:vozbud:

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Flix, да можеше на филмови да се ставаат смајлиња како коментар, признај дека на овој цело време ова смајли ќе го ставаше :drk::drk::drk:

:vozbud:
:pos::pos::pos::pos:

Инаку стварно више не е тоа што беше, последниот дел посебно не е интересен. :pipi:

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Веќе си го кажав своето мислење на друга тема ама ај ќе го повторам.
За смеење не знам, ама цицки нема да ви недостигаат :)

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
сум ги гледал сите 6. некои и по 2-3 пати. навистина првите 3 се она вистинското Американ Паи, ама и другите 3 се далеку од лоши, сепак Џим, Финч, Кевин, Оз и Стифлер(Стив) се поѕверови од овие од другите 3. и се разбира мистер Левенштајн е легенда, едини лик што се појавува во сите.

Kajgana Shop

На врв Bottom