Американска пита

Мене ми се допаѓаат сите делови,последниов не сум го гледал утре ќе го земам обавезно.Закон се нема што! :)

Не го земај, се вадат на стара слава - на веќе видено.

Пред некој ден ги гледав по ред сите баш ми се погоди за викенд кога немав што да правам. Инаку ќе се согласам со оние кои кажаа дека првите 3 дела се подобри од следните, онака, имаат барем нешто интересно во себе, другите 3 се на стара слава и само некои браќа, братучеди на Стифлер и истата тема во сите делови. Типично американски тинејџерски филм, добар за тепање време.

Првиот дел ќе го запаметам по репликата на Michelle: „This one time, at band camp...“

Ги иам гледано сите 6 дела по неколку пати ама првите 3 и овој последниов Beta House ми се најзакон

Првиот дел само ми остави впечаток, вториот и третиот држат вода...
Ама од 4 дел натака можам да ги опишам со еден збор - СРАЊЕ. Незнам стварно...нема ништо уметничко во тие делови.

Жити се кога направија 6 дела,кај живеам јас бе ејјјј.Само првите три ги имам гледано и супер ми се,за смеење топ,а за другиве три дела прв пат слушам.:kesa:

Само 1 ќе кажам... Филмов е Најбоље, буквално сите делови...Би сакал постојат повеќе вакви филмови...

добри се за добри... али некако напраја ... 4ка и 5ка SUX а 6кава некако ми се свиѓа поради добрите глупости шо ги праат :D ! Прво си мислиш еден стифлер е... после излегвит брат па 2ца братучеди ... ептен заплеткано некако излезе :D

:pos::pos::pos: American Pie ги имам гледано сите 6 дела

добри се за добри... али некако напраја ... 4ка и 5ка SUX а 6кава некако ми се свиѓа поради добрите глупости шо ги праат :D ! Прво си мислиш еден стифлер е... после излегвит брат па 2ца братучеди ... ептен заплеткано некако излезе :D

Само еден е Стифлер. Легендата СТИИИИВ!!!

2000834264462326565_rs.jpg

Другиве се бледа копија!

Шестот дел мене ми наликува на порнич....еротика еве нека биде. Ме нервира шо американските факултети ги имаат направено ко бордели да се...вториве три дела преголем е акцентот на сексот него на добар хумор. Инаку првите три дела...класика...ама и многу добра екипа се...и поинаков концепт!

Шестот дел мене ми наликува на порнич....еротика еве нека биде. Ме нервира шо американските факултети ги имаат направено ко бордели да се...вториве три дела преголем е акцентот на сексот него на добар хумор. Инаку првите три дела...класика...ама и многу добра екипа се...и поинаков концепт!
гола вистина ти е за факултетите... и јас плачам шо сум се родил овде :D ! онаму е животот :sekss::sekss:

site delovi se dobri samo 6 onaka...pozz

Мислам дека на филмовите им нема равен !!

Ги имам гледано првите 3 дела и последниот или претпоследниот..Гола милја или така некако се викаше.Интересни се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom