American Horror Story

• Креатор на темата Креатор на темата Фил Ајви
  • Време на започнување Време на започнување
Добро у пм, сите нека се испоубијат и нека заврши сезонава :tapp: Последниве 2/3 епизоди ме напнаа :D

Само мене ли ми се качува притисокот после секоја изгледана епизода од последнава сезона?

Мене нa пoчетoкoт ми беше супер, пoсле ми здoсaди. А бaш се нaдевaв декa сезoнaвa ќе биде oдличнa.

Нoтификaцијaвa преескa ме пoтсети нa дoбри времињa зa серијaтa

de4dbabd92a2744a9d7c6a7c5bd1793a.jpg

Се извадија со последнава.
И понатаму докажуваат дека вистинските фрикови се оние што изгледаат нормално, без никаков деформитет.

(y)

Елсааааа Марссс!!!!

Уживав во епизодава. Ќе ја гледам одново целава сезона.
Прочитав многу негативни коментари онлајн од луѓе кои уште ја пратат серијава ама ова е нешто најразлично што сум го видел во серија. Кога цимерите ќе поминат покрај мене додека гледам ми викаат "What the fuck dude?". И јас се осеќам исто.

Затоа ќе продолжам да ја гледам серијава :) оти е what the fuck

Џесика :bravobe:

Не сум пишал одамна.
Ги избришав сите четири сезони од хард дискот, веројатно претпоставувате кон што цели тоа.
Бај бај, правам чистки доста, дали е ради зрелоста али веќе не можам се и свашта да гледам :P

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Значи најтапа сезона. Мислам, требаше нуклеарка да пуштат и да ги убијат сите. Што се мачеле да смислуваат за 5/6 ликови како ќе завршат... Убаво си почнаа, беше интересно, во нивни стил, и ја утепаа на крај.
Џесика си е топ, али толку од неа. Којзнае што ќе прават за наредна сезона, ама без неа ќе им треба многу труд за да не им пропадне шоуто.
Ќе и дадам шанса на наредната сезона, ама ако и таа ја уништат ко оваа, толку од мене.

Помина интересното првите 2-3 епизоди, почна драмата сега, ќе ја тупат ненормално и најверојатно ќе има некој shitty крај. Типично за AHS.
:anco:

3тата сезона воопшто не го заслужува епитетот Horror али ај. Неколку добри заплети, али у глобала тапа сезона.
4тата не ни се осмелувам да ја почнам.

3тата сезона воопшто не го заслужува епитетот Horror али ај. Неколку добри заплети, али у глобала тапа сезона.
4тата не ни се осмелувам да ја почнам.
Глеј ги само првите 2 епизоди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom