American Horror Story

• Креатор на темата Креатор на темата Фил Ајви
  • Време на започнување Време на започнување
21:25 Uvek je sunčano u Filadelfiji?
21:55 Škola za parove
22:20 Škola za parove
22:55 Kako sam upoznao vašu majku
23:25 Amercan Horror Story Y1
00:20 Ženske priče
01:10 Uvek je sunčano u Filadelfiji?
01:35 Uvek je sunčano u Filadelfiji?
02:10 Sudije za stil

таман на fox crime завршува TWD и одма мењаш канал на fox life :vozbud:

Ај вечер ќе ја гледам баш да видам што серија е :)

Дај кажете во кој ден се дава серијава на Fox Life

Мене ми прекурчија овие серии со куќи со духови,вампири и слични срања.Веќе видено некако.
Затоа и ја скокам серијава.А и мразам хорори,нек си ебе...

Серијата ја гледам од првата епизода и можам да кажам дека е доста добра. Од секогаш сум ги преферирал духовите наместо вампирите; колку и контрадикторно да звучи, духовите ми се пореални од вампирите :D Последната епизода посебно ме заинтересира, затоа што има навестувања на религиозна позадина што посебно ме интересира во приказните. Дефинитивно вредна за времето! :)

I love it and I hate it.

Ме нервира секоја недела чекањето..(добро каде не ме нервира :D) али тука посебно.
Сакам да ја знам мистеријата што побргу..(она со куќата до крај да го отмотат).. и да ја завршат сезоната.

Колко псајхо беше Тејт последнава епизода..

Лудило :vozbud:ја изгледав шестата епизода и сеа пак чекање, незнам дали да почнам и на Fox Life да ја гледам, ама така ке биде изгледа.

American horror story ( драма/ хорор/ мистерија ) е нова серија, сметам дека е многу необична и непредвидлива, која едвај ќе чекате за да ја симнете следната епизода. Главните улоги ги толкуваат Jessica Lange, Dylan McDermott и Connie Britton, кои воедно и не се некој анонимуси-глумци. Во серијава всушност се работи за тричлено семејство: Вивиен, Бен и нивната ќерка Вајолет, кое од Бостон се преселува во Лос Анџелес, бидејќи Бен ќе изврши неверство, а Вивиен ќе доживее спонтан абортус. Тие се вселуваат во нова куќа, за која не се свесни дека е опседната, ниту пак знаат нешто за минатото на куќата, што всушност е многу интересно. Вреди да се погледа серијата, веќе се излезени 7 епизоди, едвај чекам да излезе 8-та. Има ли некој на форумов што ја гледа серијава?
american-horror-story-poster-01.jpg

Прв пат слушам за серијава ! Со оглед на тоа што сакам да гледам серији со хорор жанр уште сега ќе изгледам некоја епизода па ќе споделам мислење !

аа ме заинтересира со серијава. баш онака е во мој стил, ги сакам хорор филмовите... ќе симнам некоја епизода па ќе дадам оцена и мислење дали ми се свиѓа или не.

Добра серија, дефинитивно. Имате порепорака од прибирлив хорор фан, така да јасно ви е понатакa.

Ужас? ај чим е ужас, посочи некоја подобра хорор серија?

Back
На врв Bottom