АМДИ VS ШАБАН АГА

• Креатор на темата Креатор на темата Southpark
  • Време на започнување Време на започнување
Како беше... меѓу мене и Шабан разлика Бог и Шевченко:pos2::pos2:

А кој победи на дебатата, тоа не го гледав, објавија?

Како беше... меѓу мене и Шабан разлика Бог и Шевченко:pos2::pos2:

Поп и Шеширџија....

Лееј сум се изнасмеал, закон беше емисијата, Амди му вика демек него, Шабан никој не го знае а он Амди Бајрам е позната фаца, о овој му вика да бе познат си на телевизија те имаше како те носат по судови и затвори :pos2:

Циганска работа:toe:

Лееј сум се изнасмеал, закон беше емисијата, Амди му вика демек него, Шабан никој не го знае а он Амди Бајрам е позната фаца, о овој му вика да бе познат си на телевизија те имаше како те носат по судови и затвори :pos2:
И Амди му викат "аку и ти можда еде ден ќе отидеш таму".
:pos2:

Evaa sum pagal od smeh od ovie dvajca.... Stvarno se ludi ej ... Ama vo red e ciganska rabota za malku ke se istepaa tamu (ke padnese krv) :vozbud:....
A imase i nekojbiseri od niv eve na ovie mi teknuva ...
Ti si pola covek, pola nisto (Saban na Amdi) :vozbud::nesvest:
Iinteresno bese na krajot deka amdi bil 108 procenti siguren u nesto (ne mi teknuva na so :pos2::uvo:.. Pa krediti za mobilni pa sokovi koki koli .. pepsi..
Vazno ludo bese nema sto :pos2:

Е да, ова беше легендарно, 100 пати го репризираа. Кутар Валентин што го снајде :pos2:.

Нема бесконечност“ од Шабан Ага на крајот беше капак на се :pos2:

Pobedi Amdi 51% , Saban 49% ... Mislam deka bea taka ...
Pa na krajot kako so razbrav Saban sakase da keze demek Amdi im kupuval karticki na ciganite da prakaat za nego poraki(daglasaat) ... Ne znam, ne znam ne me fakajte na zbor :vozbud:...

Абе аман еј........ Се, се, али она кога ќе му го рече ти си мивка за мене(и показува со прстите на мало растојание) леле еј се умрев од смеење ај демек е мивка,ај не само мивка, туку и мала мивка:):vozbud: :pos2:

Абе аман еј........ Се, се, али она кога ќе му го рече ти си мивка за мене(и показува со прстите на мало растојание) леле еј се умрев од смеење ај демек е мивка,ај не само мивка, туку и мала мивка:):vozbud: :pos2:

Eiii da e owa stvarno bese ponizuvacki .... Lele a i smesno bese so prstite na malo rastojanie :pos2::pos2:

Он не знае македонски да збори.

Албер
Ајнштајн рекол: ....
:pos2::pos2::pos2:

tipcive se svarno dobri ej.. amdi vika ke napustam ja gotovo haaha kakov zver ej:pos2:
ova 100 pati da go gleam pa ke mi bide smesno

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom