Bas me briga.Бања Лука, ќе бидеш баниран за скоро.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Bas me briga.Бања Лука, ќе бидеш баниран за скоро.
Sad Srbima treba biti cilj raspad Makedonije i podrzati Albance u Zapadnoj Makedoniji da se otcijepe od Makedonije.
http://www.youtube.com/watch?v=y2-bXYgC6n4
Македонија има потпишано договор со САД за заштита на територија, затоа не си фантазирајте многу.
И да, да ти кажам еден виц: Србија је као нокиа, од време на време је све мања и мања......ајде Војводина е сега на ред
А Србија ке биде новата светка сила нели....:pos2::pos2::pos2:Amerika je bombardovala sve svoje saveznikeNekad su saveznici Amerike bili i talibani, Milosevic, Sadam Husein...
Amerika je propala, ekonomski, vojno, politicki...
Amerika je bombardovala sve svoje saveznikeNekad su saveznici Amerike bili i talibani, Milosevic, Sadam Husein...
Amerika je propala, ekonomski, vojno, politicki...
А Србија ке биде новата светка сила нели....:pos2::pos2::pos2:
Пациент иди лечи се и разбуди се, лош филм тераш!
Таков договор има Израел, Австралија и Јужна Кореја.... а колку што јас знам Америка никогаш овие земји не ги бомбандирала.
И те молам пишувај на Македонски, ова е Македонски форум!
Ne znam makedonski ali vas razumijem.
Бањалука, која е поентата на твоето зачленување на форумов?
Е ова ни Зигмунд Фројд неможе да го објасни, ц ц цц српскиот феномен, не знааат Македонски во сопствената територија а кога ќе дојдат во Македонија се разбираат, ептен бе се курчите се јазикот. Кога бев во Белград добив информација низ муабет дека и Исус зборел на српски
Цела држава сте бе за во болница, ако само вие терајте по свое це останете само со Белград и тоа ќе ви биде граддржава.
Го молам Администраторот ако уште еднаш некој ја нарече МАкедонија на форумов БЈР да му стави перманентен бан!!!
Nisam ja iz Makedonije nego iz Republike Srpske.
Da kazem, da su Srbi ogorceni ponasanjem Makedonaca i da se nadam da ce Srbija povuci saglasnost o priznavanju imena Makedonija.
Nisam ja iz Makedonije nego iz Republike Srpske.