Amazon (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Гоццццце
  • Време на започнување Време на започнување
На амазон.ком имам 50 долари али неможам да ги извадам (ги направив на мтурк) па ако сака некој да му порачам нешто, па да ми ги префрлите парите на сметка (пејпал, алертпеј или манибукерс)..ке има и попуст :) ако тоа вреди 50 долари со се шипинг вие да ми дадете 40. мислам дека е фер понудава.

Би можел ли некој да ми каже колку би ме фатило ова:
http://www.amazon.com/Compass-Leath...9O/ref=sr_1_16?ie=UTF8&qid=1333391248&sr=8-16
или
http://www.amazon.com/HappyZone-Por...VYZK/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1333391248&sr=8-5
сосе шипинг, сосе се.
Кога ќе направиш чек аут ќе ти ја пиши цената со се шипинг, ако истото може да се испорача во Македонија.

Кога ќе направиш чек аут ќе ти ја пиши цената со се шипинг, ако истото може да се испорача во Македонија.

Може некој да ми ја направи оваа услуга?

Али премногу е тоа :) треба поубаво да се побара кој реселер испраќа до Мк и најмалце бара за шипинг. Дури може да најдеш некој и бесплатно што ке ти го прати..мене ептен ме мрзи иначе би побарал :)

Земи напрај си акаунт и побарај си :) ако имаш нешо прашање, слободно..:)

Ако нарачува некој продукти од амазон нека ми пише приватна порака, заинтересиран сум да земам нешто.

На амазон.ком имам 50 долари али неможам да ги извадам (ги направив на мтурк) па ако сака некој да му порачам нешто, па да ми ги префрлите парите на сметка (пејпал, алертпеј или манибукерс)..ке има и попуст :) ако тоа вреди 50 долари со се шипинг вие да ми дадете 40. мислам дека е фер понудава.

Ако нарачува некој продукти од амазон нека ми пише приватна порака, заинтересиран сум да земам нешто.

можеби ќе се си најдете :)

ke prasam ovde iako ne e mestoto, pa moderatorite neka premestat na soodvetna tema.

Kaj moze da go vidam balancot na Visa Debitna karticka od Pro Credit Bank.

ke prasam ovde iako ne e mestoto, pa moderatorite neka premestat na soodvetna tema.

Kaj moze da go vidam balancot na Visa Debitna karticka od Pro Credit Bank.
Во банката ќе си прашаш колку пари имаш на сметка... или ако имаш електронско банкарство ќе си провериш преку интернет на нивната веб страна.

Кажете патики од кај може да нарачам, два-три пати пробав нема шипинг :tapp:

Дали има некој во последен период нарачано од amazon.co.uk и дали му има стигнато нарачката? Зачув дека моментално имаат некој застој со пратките од амазон значи стоеле во пошта кај нас и ради празнициве и ради некоја реогранизација што ја правеле во нашава пошта, односно сега ги воделе компјутерски нарачкиве од амазон кога се стигнати и дали се испратени до адресата.

Ми стигна тоа што го порачавв... Аку може да кажите reseller за некој жински накит и сл

SilverSpeck ..ама квалитет, тапа ..
купив "позлатена" нараквица ( демек стерлинг силвер е, со 18каратно злато ) ..се излупи скроз ..

18k gold my ass ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom