Amazon (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Гоццццце
  • Време на започнување Време на започнување
Znae li nekoj za digitalni kameri i telefoni?

Доста беше пауза, следната недела праам акаунт и продолжувам со кликање, па до кај ќе стигнам до таму :zlo:

до мене ли е проблем или така е кај сите....на мтурк за 1 недела направи 60 долара...и ми ги исплатија порано имав по 200 хитови за работење...а сеа само 5 се достапни ?

ја некна начекав еден избагиран хит и направив 20 долари за саат време... сабајлео станувам и глеам апрувнати, само чекав да ми ги платат се радувам таков...коа вечерта глеам реџектнати....сеа тоа рејтингот ми падна под 70%...се што имав пари ги префрлив на амазон, вкупно 5.50$, шо мислам дека нема што да земеам со тие пари.... ( ако видел некој нешто нека каже ке порачам, колку да не пропаднат....али мислам дека ни за шипинг немам тука :))

а во последно време нема авеилибл хитови за нас, не ради нас туку ради индијцине кој прават ршум и мтурк стаиле забрана на останавите народи освен американци :/

Имам 9.25 $ на амазон,ги направив преку мтурк сега не знам како да ја направам порачката ?

Имам 9.25 $ на амазон,ги направив преку мтурк сега не знам како да ја направам порачката ?
шо сакаш да земеш ке ти помогнам

--- надополнето ---

јас имам и на мак и на уса мтурк на мак има повеке хитови од уса -.-

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom