Amazon (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Гоццццце
  • Време на започнување Време на започнување
Во која адреса е проблемот? Има доста фактори во игра...

-Точни ли ти се податоците за кредитната/дебитната? За секој случај провери во банката.
-Точна адреса на испорачка пишуваш?
-Кога порачуваш нешто, провери дали продуктот го испраќат до Македонија.
-Имаш доволно пари на картичката?

...:smir:

Добро ти рекле.Амазон како компанија не испраќа протеини и електроника за МК.Само книги,двд-филмови,ЦД-а, и по некоја ситница.Тоа уште коа ќе ја прајш порачката пред да завршиш со нарачвување ти излага порака со црвени букви:

*** We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below. ( See geographical restrictions.) ***

Читајте малце бе...

абе парите ги заработив преку мтурк(85 имам) а протеините коштаа се на се 59, а ајподот помалку не знам колку точно беше.
Адресата ми е точно запишана, не знам што е проблемот.
И кога порачувам, обавезно од реселери порачувам и од тие што пишува International shipping.

абе парите ги заработив преку мтурк(85 имам) а протеините коштаа се на се 59, а ајподот помалку не знам колку точно беше.
И кога порачувам, обавезно од реселери порачувам и од тие што пишува International shipping.
Најубаво да пратиш mail дали воопшто го испраќаат тој производ до Македонија. Пример, кај неколку reseller-и пишува дека испраќаат електроника до Европа, ама кога ги прашав по mail ми одговорија дека не испраќаат.

Најубаво да пратиш mail дали воопшто го испраќаат тој производ до Македонија. Пример, кај неколку reseller-и пишува дека испраќаат електроника до Европа, ама кога ги прашав по mail ми одговорија дека не испраќаат.
проблемот е што им пишав и не ми одговараат, па си мислам да не се скрипти па автоматски да праќаат мејлови, ама за едниот сум сигурен дека не е автоматски, бидејќи ми го згрешиле името, ми пишале
Dear Bojon(јас се викам Бојан:))

конечно ми стигна Your order has been shipped :)
сеа ке чекам да ми стигне дома/

А што порача сега?

Kupuvajte preku resseleri zasto od amazon.com ne prakjaat mnogu raboti.
Knigi i cedea nekoi.

DA ZNAETE !!!!!!!!!!!!.

ај малце помош
дома ми стигна известување за протеините што ги порачав од амазон,и пишува дека се наоѓа на царинење во скопје и дека треба да доставам фактура/сметка/документ/лекарски рецепт/потврда/медицинска белешка и дека постапката треба да се заврши најкасно за 10 дена во спротивно ке биде вратена пратката.
Бев во поштата и еден ми рече да се јавам на некој од броевите што ги пишува тука. Некој предлог ?

значи јас таа шо ти ја направив...за цоре2дуо..:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

преварант срамота...цццццццццц

значи јас таа шо ти ја направив...за цоре2дуо..:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

преварант срамота...цццццццццц
ват д ?
шо има врска сеа амазон со кор 2 дуо што ми даде текстот ?
ти кажав фала и пак ке ти кажам ама не те разбирам тука

оти го правев недела мислејки дека помагам...:toe:

ај малце помош
дома ми стигна известување за протеините што ги порачав од амазон,и пишува дека се наоѓа на царинење во скопје и дека треба да доставам фактура/сметка/документ/лекарски рецепт/потврда/медицинска белешка и дека постапката треба да се заврши најкасно за 10 дена во спротивно ке биде вратена пратката.
Бев во поштата и еден ми рече да се јавам на некој од броевите што ги пишува тука. Некој предлог ?

Ти стигна на меил потврда дека ти ја примиле порачката? Ако ти е стигната копирај ја во ворд, смени цената на 45 долари и стави shipping $0.00 ако пишува некаде, исштампај го и однеси го во пошта (кај железничка) заедно со писмото што ти стигнало кај што е за давање пакети кога ќе влезеш од лева страна еден како шалтер со глупо стакло, таму го вршат царинењето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom