Amazon (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Гоццццце
  • Време на започнување Време на започнување
дали за да порачам нешто требит да направм друг акаунт на амазон (овај акаунт сега со го имам е со лазни податоци)
и кажете отприлика по колку заработувате на ден. (мој максимум о 0.8 :D но чекам еден хит за 1,5 $ да ми го прифатет

дали за да порачам нешто требит да направм друг акаунт на амазон (овај акаунт сега со го имам е со лазни податоци)
и кажете отприлика по колку заработувате на ден. (мој максимум о 0.8 :D но чекам еден хит за 1,5 $ да ми го прифатет
кога ке порачуваш од амазон имаш change shipping adress и така сменеш ја и пишеш мк :)
кога ке порачуваш контактирај ме ке ти објаснам

Прв пат нарачав хардвер преку Amazon т.е. батерија за лаптоп и можам да ви кажам дека се помина глатко :).
Ја испратија порано од што пушуваше, ја добив и порано од тоа што беше најавено дека ќе стигне.

nisto nema da plakas...mos ako ti kazat patni trosoci i so i stojalo u postata 100denara max za taa rabota sho ja sakas

Има некој кандидат да ми нарача нешто од Amazon, 2,61$ кошта, ќе му дадам пари ако може некако на рака, или ќе му пуштам кредит на мобилен ако е на припејд ..

Има некој кандидат да ми нарача нешто од Amazon, 2,61$ кошта, ќе му дадам пари ако може некако на рака, или ќе му пуштам кредит на мобилен ако е на припејд ..
кабело ли :D

Купив нокиа ц6 од амазон, ама батеријата му е ужас, еден ден крепи... кај да исконтактирам за да се замени со друга батерија или слично :(

Купив нокиа ц6 од амазон, ама батеријата му е ужас, еден ден крепи... кај да исконтактирам за да се замени со друга батерија или слично :(

Побарај на амазон од продавачот има информации за контакт,ќе им пратиш маил и ќе те контактираат за понатаму.

Ми стигна тоа што го порачавв... Аку може да кажите reseller за некој жински накит и сл

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom