Види amazon.uk би требало да испраќат у мкдДечки ми треба мала помош. Добив гифт карта од Амазон од 25$.
Се убив од барање на Амазон да си купам нешо интересно и овие никој не праќаат кај нас. Дајте совет што да праам сега. Би купил нешто од електроника (било што) само да ја искористам картата.
Или пак ако имате некоја подобра идеја како да ја искористам да ја заменам, да ја продадам некако или да ја фрлам (електронска е не е физичка).
Фала.
брат види gearbest.comСакам телефон да купам од амазон (или предложете некоја подобра страна за телефони) дали може од тука да го платам со моја картичка а да ставам адреса во Америка кај роднина да стигне?И дали ќе ми земе нешто провизија , ДДВ итн на мојава картичка од Македонија или тој таму од Америка да треба да плати нешто ДДВ итн?
Може, но зависи што телефон, подобро е роднината од Америка таму да го купи отколку ти да му се тресеш од тука.[DOUBLEPOST=1500509359][/DOUBLEPOST]Сакам телефон да купам од амазон (или предложете некоја подобра страна за телефони) дали може од тука да го платам со моја картичка а да ставам адреса во Америка кај роднина да стигне?И дали ќе ми земе нешто провизија , ДДВ итн на мојава картичка од Македонија или тој таму од Америка да треба да плати нешто ДДВ итн?
Не стига се, т.е амазон како амазон не испраќа се до МКД има селери но некогаш поштарината знае да е и 5 пати повисока од производот.Здраво,искуства со амазон,и дали стига нормално,отприлика колку време,фала
Слободно порачај си само да не бидат ептен скапи па да не се зезнеш како мене ме одданочија за книги од 250 евра. Царината е 0% имало само ДДВ за нив...Искуство со порачки на книги од Амазон? Гледам дека има достава до Мкд, дали ќе биде сѐ океј ако порачам или има некои фрки?
Имам порачано неколку пати до сеа, никогаш не сум имал проблем.Искуство со порачки на книги од Амазон? Гледам дека има достава до Мкд, дали ќе биде сѐ океј ако порачам или има некои фрки?
12 евра е книгаваСлободно порачај си само да не бидат ептен скапи па да не се зезнеш како мене ме одданочија за книги од 250 евра. Царината е 0% имало само ДДВ за нив...
Нарачај си, нема никаков проблем.12 евра е книгава
Прати линк да видиме, а и сигурно пишува дали е нов или половен. Инаку може и да не испраќаат до МКД, Амазон има друга политика на испорака.Друштво,
Разгледувам спортски часовници и гледам по многу поефтини цени отколку во продажните центри на истите фирми(марки) на часовници.
Кажете ми дали слободно да порачам ? Се работи за нови часовници или веќе користени. Цената ме колеба се плашам дека е половен.
Ќе биде нарачан надвор од Мк само ќе ми го донесат тука.Прати линк да видиме, а и сигурно пишува дали е нов или половен. Инаку може и да не испраќаат до МКД, Амазон има друга политика на испорака.