B
Blacks
Гостин
Сакав да кажам дали може и на amazon.co.uk , amazon.de? Не мора право со глупи сарказми.А каде на друго место, во ТИНЕКС?
Сакав да кажам дали може и на amazon.co.uk , amazon.de? Не мора право со глупи сарказми.А каде на друго место, во ТИНЕКС?
не може на друго место освен на амазон.комСакав да кажам дали може и на amazon.co.uk , amazon.de? Не мора право со глупи сарказми.
И без да видам може да ти кажам дека сигурно не важи бесплатната достава за Македонија. Стисни на линкот на продавачот и најди го shipping rates и ако најдеш цена за Европа тогаш праќаат во Македонија, а ако нема не праќаат.Сакам да си порачам рачен саат Casio кој што чини 132.5 долари, па ме интересира колку ќе ме царинат за него, и пишува дека има бесплатна достава, ама не сум сигурен дали тоа важи за Македонија. Инаку прашав овде кај нас часовникот чини 13000 денари, дупло повеќе :nesvest::nesvest:.
Најдов цената за достава е околу 5 долари за Европа, ама вчера имаше една цена(132.5) за саатот денес има друга(159.5), немам никогаш ништо купувано преку интернет па не ми јасно зошто има толку многу нагло менување на цената :raz:.И без да видам може да ти кажам дека сигурно не важи бесплатната достава за Македонија. Стисни на линкот на продавачот и најди го shipping rates и ако најдеш цена за Европа тогаш праќаат во Македонија, а ако нема не праќаат.
Или ако не се снајдеш, стави линк од саатот, па ќе ти најдеме.
Можно е да има промени во цена, не е чудно. За доставата треба да гледаш цена по пратка + цена по тежина (кај повеќето случаи е така), а некои наплаќаат и само по пратка, или стави линк од саатот сигурно да видам.Најдов цената за достава е околу 5 долари за Европа, ама вчера имаше една цена(132.5) за саатот денес има друга(159.5), немам никогаш ништо купувано преку интернет па не ми јасно зошто има толку многу нагло менување на цената :raz:.
Еве ЛИНК.Можно е да има промени во цена, не е чудно. За доставата треба да гледаш цена по пратка + цена по тежина (кај повеќето случаи е така), а некои наплаќаат и само по пратка, или стави линк од саатот сигурно да видам.
За царина не знам колку е, данок сигурно ќе треба да платиш 18%, а можно е да треба и царина, ќе треба да дознаеш.
5$ is too good to be true. 159,5$ + 39.98$ shipping (34.99$ per shipment + 4.99$ per Item) = 199.48$
Кај е проверено? Прати линк.За сите што играат WOW ќе си го порачувам ова за некој ден хахах
Проверено испорачувад до македонија
п.с. 4 долара е дали ќе имам царина о.О
п.с.с Не живеам во скопје ама нема врска нели ?
Кога кликнеш да одбереш која компанија, четвртата доставува и до европа. И секако кога ја завршуваш порачката ти кажува доколку имаш проблем со доставувањетоКај е проверено? Прати линк.
Да, за Eвропа до 5$ shipping-от е 30$, производот е 3,95$, вкупно ќе те фати 33,95$, кога ќе дојде овде би требало на поштарот уште 80 (или повеќе) денари.Кога кликнеш да одбереш која компанија, четвртата доставува и до европа. И секако кога ја завршуваш порачката ти кажува доколку имаш проблем со доставувањето
http://www.amazon.com/gp/product/B001CCL55O/ref=olp_product_details?ie=UTF8&me=&seller=